Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csalódtatok a babátok nemében?

Csalódtatok a babátok nemében?

Figyelt kérdés
Már van egy kislányom, a második pedig a napokban érkezik majd. Az elején, amikor még nem derült ki a nemük, nagyon izgultam, nehogy fiam legyen. Emiatt borzalmasan éreztem magam, de úgy érzem, nem tudnék mit kezdeni egy fiúval. Szerettem volna akkor is, de nem hiszem, hogy teljesen túl tudtam volna tenni magam a csalódáson. Van/volt valaki ilyen helyzetben? Hogy oldottátok meg? Szeretnénk majd még babát, de nehezen viselem a kezdeti izgulást.

2016. máj. 2. 23:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Meg Nincs gyerekem,de én a szívem legmélyén kislányt szeretnék majd egy kisfiút. Igazából nem csalódnek, ha nem az lesz amit előre elképzeltem. De azért remélem, hogy lesz lányom is és fiam is.
2016. máj. 3. 02:29
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy voltam vele, hogy egy lányt mindenképp szeretnék, a többi mindegy. Elsőre lány lett, nagyon örültem, másodiknak már mindegy volt, de ha választanom kellett volna, akkor fiút választottam volna, az lett, és nagyon örülök neki. Jól összejött.
2016. máj. 3. 03:44
 13/30 anonim ***** válasza:
Igaz úgy voltam vele az a lényeg, hogy egészséges legyen de azért kicsit a kislány felé húztam. Bár 19 hetes koromra nagyon kíváncsi lettem és inkább már csak azt reméltem kiderül. Mikor mondta az orvos, hogy kisfiú lesz örültem azért. :)
2016. máj. 3. 06:14
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

3 fiam van :D:D:D most a harmadiknal azert remeltem,hogy csaj lesz,bar tartottam is kicsit tole.24 hetesen voltunk 4D n.az elso amit lattunk a kukaca volt :D :D jot nevettem,hogy legozom,autozom,dinozok tovabb.

Imadok fius anyuka lenni.majd az unokamnak fonom a hajat,meg lakkozom a kormet ;) es hasonlo csajos dolgok.

4 ferfival ugyan nem konnyu az elet de annal szebb :)

2016. máj. 3. 06:31
 15/30 anonim ***** válasza:
59%

Amikor egy "várva várt"gyermek már a megszületése előtt sem teljesíti a szülei elvárásait...

De ez nem a gyerek hibáa! El kéne fogadni,hogy nem mindent lehet irányítani,és nem mindig az kapjuk,amit várunk! Ilyen az élet!

2016. máj. 3. 06:31
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre fiùt szerettem volna fiù lett,most másodszorra viszont nagyon lányra vágytam de Ő is fiù,ott akkor nem volt rossz érzés mert magát a babát már most imádom mindegy a neme de pár napra rá kicsit csalòdott voltam hogy nem vehetek csajos ruhákat stbstb. Persze hamar tùllendűltem ezen,a fő,hogy egészséges,aztán később 3szorra majd jön a kislány vagy nem :-)
2016. máj. 3. 07:10
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi kisfiút szerettünk volna,kislány lett.Mikor uh-n közölték,nem éreztem csalódottságot.A kislánynak is nagyon örültünk.
2016. máj. 3. 07:38
 18/30 anonim ***** válasza:
58%

Hadd kérdezzem meg, hogy mi a különbség, hogy fiú vagy lány? Mármint szülői szempontból?

Van gyerekem, de soha nem értettem, hogy mi az a motiváció, ami miatt valaki inkább fiút/lányt szeretne. Az egyetlen adott különbség a nemiszerv, a személyiség típusa meg lutri mindegyik gyereknél.

2016. máj. 3. 07:40
 19/30 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem sincs olyan, hogy lányos és fiús anyuka. A gyereked egy ember, nem elsősorban a neme határozza meg, hanem ugyanolyan ember egy lány, mint egy fiú. Nem kell a lánynak se fésülgetni a hosszú szőke haját és egy fiúval sem autóversenyre járni, ezek csak buta sztereotípiák.

Egyébként igen, vannak dolgok, amik felett nincs hatalmunk. Ilyen pl. a terhesség nagy részének alakulása, nem tudsz tenni ellene, hogy downos legyen a magzat, vagy súlyos vesebeteg. Vagy hogy lány legyen vagy fiú. Ahogy mondani szokás: Life is just this. It's living.

Én mindig lányként képzeltem a leendő gyerekemet, fiam lett. Nekünk csak egy gyerekünk lehet (pénzügyileg és korban is), hát ezt dobta a gép!:) Mióta megszületett, nem gondolok rá fiúként, hanem emberként.:)

2016. máj. 3. 08:03
 20/30 anonim ***** válasza:
77%
17-es vagyok.Mi 2 okból szerettünk volna kisfiút.Az egyik,hogy a családnevünk egyedi,összesen 2 fiú van,aki továbbvihetné a nevet.Az egyik a férjem,a másik az unokatestvére.Ha egyiküknek sem lesz fia,kihal a név.A másik,hogy az én családomban csak lány unokák vannak,és mindenki örült volna végre egy fiúnak is.
2016. máj. 3. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!