Csalódtatok a babátok nemében?
3 fiam van :D:D:D most a harmadiknal azert remeltem,hogy csaj lesz,bar tartottam is kicsit tole.24 hetesen voltunk 4D n.az elso amit lattunk a kukaca volt :D :D jot nevettem,hogy legozom,autozom,dinozok tovabb.
Imadok fius anyuka lenni.majd az unokamnak fonom a hajat,meg lakkozom a kormet ;) es hasonlo csajos dolgok.
4 ferfival ugyan nem konnyu az elet de annal szebb :)
Amikor egy "várva várt"gyermek már a megszületése előtt sem teljesíti a szülei elvárásait...
De ez nem a gyerek hibáa! El kéne fogadni,hogy nem mindent lehet irányítani,és nem mindig az kapjuk,amit várunk! Ilyen az élet!
Hadd kérdezzem meg, hogy mi a különbség, hogy fiú vagy lány? Mármint szülői szempontból?
Van gyerekem, de soha nem értettem, hogy mi az a motiváció, ami miatt valaki inkább fiút/lányt szeretne. Az egyetlen adott különbség a nemiszerv, a személyiség típusa meg lutri mindegyik gyereknél.
Szerintem sincs olyan, hogy lányos és fiús anyuka. A gyereked egy ember, nem elsősorban a neme határozza meg, hanem ugyanolyan ember egy lány, mint egy fiú. Nem kell a lánynak se fésülgetni a hosszú szőke haját és egy fiúval sem autóversenyre járni, ezek csak buta sztereotípiák.
Egyébként igen, vannak dolgok, amik felett nincs hatalmunk. Ilyen pl. a terhesség nagy részének alakulása, nem tudsz tenni ellene, hogy downos legyen a magzat, vagy súlyos vesebeteg. Vagy hogy lány legyen vagy fiú. Ahogy mondani szokás: Life is just this. It's living.
Én mindig lányként képzeltem a leendő gyerekemet, fiam lett. Nekünk csak egy gyerekünk lehet (pénzügyileg és korban is), hát ezt dobta a gép!:) Mióta megszületett, nem gondolok rá fiúként, hanem emberként.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!