5 hónapos babátok étrendje és napirendje? A többi lennt.
Figyelt kérdés
Kisfiam nem nagy evő de nagy alvó. Reggel 7 és fél 8 körül kel tápszer 100-130ml. Utánna kb. 9-től 10ig alszik. 10.30 körül eszik gyümit kb. 70 ml. 12 körül akarok adni tápot de az már kínszenvedés 60-90 ml mert akkor már megint aludni akar. Próbálkoztam ma főzelékkel de ordítás volt. Elaszik kb.13tól 15ig. Felkel tápszer kb. 130 ml. Van hogy még ilyenkor is alszik 17től 18ig. 18 után tejpépet kap 60 ml vízből ezt ált mind megeszi tápot már nem nagyon fogadja el ezután. Fél 9kor fürdés és tápszer kb. 100 ml. Aztán reggel 7ig alszik. Hogyan változtassak hogy többet egyen? Bocs hogy hosszúra sikerült.2016. márc. 11. 13:24
1/4 anonim válasza:
El van maradva súlyra vagy hosszra, hogy változtatni akarsz?
2/4 A kérdező kommentje:
Tegnap mértem 6.550 g. 2780 grammal született. Csak az zavar hogy nehezen etetem. Mindig ugy kell beleimádkozni. Gondoltam az a baj hogy nem jó az időbeosztás?
2016. márc. 11. 13:33
3/4 anonim válasza:
Súlya jó, megduplázta, tömni nem kell, többet ártasz vele, mint használsz.
Mondjuk, ha jobban megnézem, amit írtál, feltűnik, hogy többször még 3 óra se telik el, már eteted. Ő kéri így?
Lányunk ennyi idősen már átállt a napi 5-re, és alkalmanként többet kért. De ha ő alakítja így, nem kell változtatni.
4/4 anonim válasza:
Ha délben aludni akar akkor miért nem teszed le aludni inkább? 1-ig hosszú lehet neki álmosan az az egy óra. Egyébként.. Kétlem, hogy éhes lenne ha olyan szenvedős az etetése. Napi 6 alkalommal meg sok lenne, ha megenné a 180 milit, 6 étkezésre nekem ez nem tűnik rossznak.
Különben olyan nagy alvó nem lehet ha 10 órát alszik éjszaka és nappal néha csak 2x. Az alváshiány miatt is lehet egy baba "rossz evő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!