Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig lehet napi maximum 4-5...

Meddig lehet napi maximum 4-5 óra alvással bírni?

Figyelt kérdés
4 hetes a babám, a születése óta nem tudtam ennél többet aludni. Éjjel sokat kel, nappal nem merek elaludni, ha kettesben vagyok vele, félek nem ébrednék fel. Ha anyu vagy anyósom jön, akkor sem merem rájuk bízni a babát és csak aludni. Ha meg a párom itthon van, inkább vele töltöm ébren az időt. Ha nagyon kivagyok, ezek közül teszem valamelyiket: kimegyek a levegőre, lezuhanyzom, csokit eszek, kávét iszom vagy végső esetben fájdalomcsillapítót veszek be.
2016. ápr. 28. 08:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bízzál jobban magadban: fel fogsz ébredni, ha alszol, amikor a babád is. Ha ő felébred, fel fog kelteni, majd meglátod. És bízzál jobban a nagyszülőkben: felneveltek téged, a férjedet, a babával is elboldogulnak egy-két órát, amíg te pihensz.
2016. ápr. 28. 09:47
 12/16 Betu ***** válasza:
14 hónapos lesz a kisfiam és mióta megszületett kb. 6 óra volt amit egyhuzamban tudtam aludni. Kibírható! Bàr màr néha én is olyan vagyok mint a zombi. Nappal ha alszik akkor van időm magamra a hàzimunkàra így azt nem alvàssal töltöm. Megértem amit érzel, de mindig azzal biztatom magam,hogy egyszer majdcsak tudok 8 óràt is aludni egyhuzamban. Kitartàst!😁
2016. ápr. 28. 09:51
 13/16 anonim ***** válasza:

5 hetes a 3. Gyerkoc.ejjel kb 3 orat alszom egyben az esti etetes utan.aztan magam melle veszem es bologatok.szenvedunk a szopival de nem akarom egyfolytaban tapszerrel tomni igy inkabb ejjel hagyom cicizni.

A kez nagyhoz reggel fel 6 kor kelek,elvisszuk Oket oviba suliba es mikor hazaerunk a picur alszik meg egy oracskat a kocsiban addig En is visszafekszem.es amikor csak lehetosegem van alszom mellette nappal is.

Miert felsz,hogy nem kelsz fel?ejjel is felkelsz,nappal pedig a vilagosban uysem ugy alszol mint ejjel a sotetben.ha a Mamak ott vannak is aludhatsz nyugodtan hacsak nem debilek...de hat Ti is a ferjeddel felnottetek valahogy.ha leviszik setalni ott mi baj lenne?a pici alszik egy jot lent a levegon,Te pedig fent.

Tudom elso gyerek de kicsit allhatsz lazabban hozza.attol nem leszel szar anya,hogy neha masra bizod,hogy tudj pihenni, és igy Vele is tartalmasabban tudod tolteni az idot.

A kerdesre valszolva birhato egy darabig a keves alvas,de jobb ha pihensz amikor tudsz ;)

2016. ápr. 28. 10:01
 14/16 anonim ***** válasza:
11 hos a gyerek. Borzalmas alvo, 5 hos kora ota 1-2 orankent kel. Meg lehet szokni, de valóban türelmetlenebb vagyok. És csokit zabálok. Napközben pihenni kell. Aludni napközben én nem tudok, ráadásul sokszor csak félórákat alszik. De pihenni kell akkor, olvasgatni, ledőlni, ilyenek.
2016. ápr. 28. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Én már 9 hónapja nem aludtam egyben 3 óránál többet....

A lányom most is 3-6 alkalommal kel éjjel, és napközben is 2x 30-45percet alszik.

Hidd el lehet bírni. Néha jobban néha rosszabbul, de túlélhető! Kitartás

2016. ápr. 28. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Tök ugyanaz a helyzet, mint a 14-esnél. 10 hónapos kislányom van, 5-6 hónapos kora óta borzalmas, amit alvás címén művel, ha 2 órát alszik éjjel egyben, pezsgőt bontok kb. Szóval én régóta 4-5 órát alszom, azt is kb. 4 részletben, de tök jól elvagyok, pedig a baba előtt 10-12 órákat aludtam naponta. Mindent meg lehet szokni, a muszáj nagy úr.
2016. ápr. 29. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!