Meddig lehet napi maximum 4-5 óra alvással bírni?
5 hetes a 3. Gyerkoc.ejjel kb 3 orat alszom egyben az esti etetes utan.aztan magam melle veszem es bologatok.szenvedunk a szopival de nem akarom egyfolytaban tapszerrel tomni igy inkabb ejjel hagyom cicizni.
A kez nagyhoz reggel fel 6 kor kelek,elvisszuk Oket oviba suliba es mikor hazaerunk a picur alszik meg egy oracskat a kocsiban addig En is visszafekszem.es amikor csak lehetosegem van alszom mellette nappal is.
Miert felsz,hogy nem kelsz fel?ejjel is felkelsz,nappal pedig a vilagosban uysem ugy alszol mint ejjel a sotetben.ha a Mamak ott vannak is aludhatsz nyugodtan hacsak nem debilek...de hat Ti is a ferjeddel felnottetek valahogy.ha leviszik setalni ott mi baj lenne?a pici alszik egy jot lent a levegon,Te pedig fent.
Tudom elso gyerek de kicsit allhatsz lazabban hozza.attol nem leszel szar anya,hogy neha masra bizod,hogy tudj pihenni, és igy Vele is tartalmasabban tudod tolteni az idot.
A kerdesre valszolva birhato egy darabig a keves alvas,de jobb ha pihensz amikor tudsz ;)
Én már 9 hónapja nem aludtam egyben 3 óránál többet....
A lányom most is 3-6 alkalommal kel éjjel, és napközben is 2x 30-45percet alszik.
Hidd el lehet bírni. Néha jobban néha rosszabbul, de túlélhető! Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!