Csak szerintem felháborító és gusztustalan dolog a gyerekpóráz?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 13:18
31/37 anonim válasza:
Szóval "kérdező", idejöttél még utoljára ideköpni a baromságodat, de láthatóan azt, amit írtunk, még csak el sem olvastad, vagy ha igen, fel nem fogtad, mert arra nem reagáltál. Gratulálok.
32/37 A kérdező kommentje:
mint mondtam, részemről a téma lezárva. ui: nem írtám másik profilról.
2016. ápr. 27. 09:17
33/37 anonim válasza:
Ok! Az én gyerekem 2,5 éves és nem kell utána rohangálni, mert tudja,hogy az ilyesmit az udvaron vagy max a játszótéren élheti ki. Így 38 hetesen sem kell utána futnom! :)
34/37 anonim válasza:
Utolsó:el tudom képzelni milyen terrorba élhet a gyereked.Vagy egy anyámasszonykatonája sarokban ülő gyerek.Egy EGÉSZSÉGES 2.5 éves bizony rohangál.
35/37 anonim válasza:
33."Az udvaron vagy -ami döbbenet-max.!!!!a játszótéren!".És amikor kirándulni mentek?Erdő,rét?Esetleg park?Vagy pl. az állatkert?SEHOL nem futkározhat?!Vagy te,mint fa*sza szülő sehová nem mész vele az udvaron és a játszótéren kívül?Na ebből látszik,hogy nem feltétlen az a szar szülő,aki hámot tesz a gyerekre....
36/37 anonim válasza:
A "max. a játszótéren" nekem is durva.... fura az a 2,5 éves, aki már így be van törve, hogy csak az udvaron jut eszébe szaladni, és még a játszótéren is nagy kiváltság.... egyébként nem kell ahhoz ész nélkül rohangálni, hogy egy gyereknek baja legyen, elkeveredjen, stb.
Amúgy persze, hám nélkül is megoldható minden, csak másképp. Ez egy lehetőség, egy módszer, ami látványra kicsit fura, de nem árt senkinek, a gyereknek sem, és nagyon hasznos.
Mint ahogy a játszóteret körülvevő kerítés sem ketrecrács, hanem a gyerekeket védi. De lehet ketrecrácsként is emlegetni, akkor brutálisan hangzik és lehet sopánkodni rajta.....
37/37 anonim válasza:
és 2.5 évesen meg is érti? Sose kelti fel semmi az érdeklődését annyira hogy hogy hirtelen elszaladjon? Akkor szerintem keressetek fel egy orvost, mert az nem normális. Ebben a korban felfedezniük kell. Meg mennyivel rosszabb a póráz, mint egy olyan szülő aki nem engedi szabadjára a gyerekét, mindig rászól és parancsolgat neki hogy ezt nem szabad meg azt nem szabad? Meg gondolom városi gyereknapra és egyéb rendezvényekre se viszitek. Nekem hihetetlen hogy egy 2.5 éves ne mászkáljon el, mivel ebben a korban még nincs kialakulva a veszélyérzetük, megspékelve a csak azért is dackorszakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!