Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem felháborító és...

Csak szerintem felháborító és gusztustalan dolog a gyerekpóráz?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 13:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%
na kérdező, akkor kívánom, hogy csak egy pillanatra vedd le a szemed a gyerekedről egy zsúfolt bevásárló központban...a gyerek pillanat alatt eltűnik, te meg azt se tudod hova rohanj, merre lehet,lepereg előtted az egész életed, az hogy elrabolták a gyereket valami pedofilok, meg fogják ölni... És tényleg csak addig vettem le a szemem, míg visszaakasztottam egy ruhát a fogasra. Szerintem meg az ítélkező emberek gusztustalanok, kérdező. Míg nem voltál olyan helyzetbe, hogy szükséged legyen ilyenre, ne ítélkezz. Nálunk nem is olyan rég, egy kisfiút ütött el egy autó, mert forgalmas út mellett lakunk, az anyja csak a kulcsot fordította el a zárban, a gyerek máris lelépett a járdáról. Nem élte túl...
2016. ápr. 26. 10:51
 22/37 anonim ***** válasza:
87%

tipikus "bezzeg én tudom fegyelmezni a gyerekem" kérdés.

jobb anyának tartod magad ettől? inkább szomorú, hogy ilyen megkeresedett, gonosz nőszemély az anyjuk a póráz-nélküli-gyerekeidnek!

2016. ápr. 26. 12:18
 23/37 A kérdező kommentje:
ismersz? honnan tudod, hogy milyen vagyok? én legalább nem úgy bánok a gyerekeimmel, mint a kutyákkal. érdekes, hogy évezredekig megvoltak az emberek enélkül, mégis felnőttek a gyerekek. részemről a téma lezárva.
2016. ápr. 26. 15:15
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

igen, régen nem 8 sávos autóút mellett éltünk.

falun mi ütötte volna el?

te becsmérled, aki használja.

2016. ápr. 26. 15:22
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy így védi valaki a gyereket, nem azt jelenti, hogy úgy bánik vele, mint a kutyákkal.

Amúgy meg ja, zárd is le a témát, mert elég gáz a stílusod, és nem mi voltunk azok, akik mást becsméreltek, már bocs, hanem te kezdted, rögötn gyerekvállalásra alkalmatlannak nevezve a nőket, akik nem tudják megnevelni a gyereküket.

Meg ne használj pórázt, nem kötelező. Ahogy a védőt, sem, meg a szoptatás, meg semmi. Túl kéne lenned a témán, szerintem éjjel is ezzel álmodsz :D

2016. ápr. 26. 15:31
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, most nagy pofaraeses lett, mert ugy latszik rajtad kivul mindegyik valaszolo partolja a porazt. Ezt nem veszi be a gyomrod es ocsarolsz mindenkit.

Nem kell hasznalnod de ha mas hasznal , akkor hasznal, mi kozod hozza ??

Gondolom valami ketezres faluban laksz es nem egy nagyvaris forgalmas utja mellett.

2016. ápr. 26. 15:49
 27/37 anonim ***** válasza:
91%
SZerintem az a felháborító és gusztustalan, hogy egy két gyerekes anya nem tudja azt kimondani még névtelenül, írásban sem, hogy: nem gondoltam át, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor ennek létjogosultsága van, sok mindenre rámutattatok, elnézést kérek, hogy túl korán ítélkeztem. Ennyi. Ennyi kéne, és ember maradnál a szememben. Miért nem megy? Miért olyan nehéz ezt belátni? Hol fájna?
2016. ápr. 26. 15:51
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
igen, régen nem használták. Medrt nem voltak nagy, forgalmas autóutak, nem volt ennyi száguldó, figyelmetlen autó, nem voltak ekkora plázák, és az emberek figyeltek a másik, akár vadidegen gyerekére is. És én vállalom, hogy rossz, gusztustalan anyának tarts, de a gyerekemet biztonságban tudom.Nálunk a játszótér is úgy van megoldva hogy szinte közvetlenül a négy sávos mellett, nyílt területen, mégcsak egy kerítés sincs. Hiába figyelek a gyerekemre, mire felfogom hogy mit tervez és utolérem, addigra már rég kint van az úttesten. A póráz, mivel olyan mint egy kis hátizsák, semmiben nem zavarja, észre se veszi, így is messze elkószálhat tőlem. De én kérek bocsánatot amiért gyerekkoromban amputálni kellett a lábam, és fél másodperc alatt nem futom le a kétszáz métert, hogy megmentsem a gyerekem.
2016. ápr. 26. 16:18
 29/37 anonim ***** válasza:
10%
Nem csak a kérdező szerint gáz...szerintem a lusta disznó semmire sem való anyukák apukák használják! Vállalom a pontozást :)
2016. ápr. 26. 20:32
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, oké, megnézem ahogy te lábprotézissel rohangálsz egy aktív 3 éves után egész délután, miután elhoztad az oviból. A protézis kidörzsöli a lábadat, fáradt vagy, de mivel szereted a gyereked kimész vele. Én bevallom, nem bírom olyan gyorsan utolérni mint amilyen gyorsan ő fut. Vállalom hogy ezért semmire való és lusta szülő vagyok, de inkább legyen rajta póráz, mint kiszaladjon a kocsik közé.
2016. ápr. 26. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!