Csak szerintem felháborító és gusztustalan dolog a gyerekpóráz?
tipikus "bezzeg én tudom fegyelmezni a gyerekem" kérdés.
jobb anyának tartod magad ettől? inkább szomorú, hogy ilyen megkeresedett, gonosz nőszemély az anyjuk a póráz-nélküli-gyerekeidnek!
igen, régen nem 8 sávos autóút mellett éltünk.
falun mi ütötte volna el?
te becsmérled, aki használja.
Az, hogy így védi valaki a gyereket, nem azt jelenti, hogy úgy bánik vele, mint a kutyákkal.
Amúgy meg ja, zárd is le a témát, mert elég gáz a stílusod, és nem mi voltunk azok, akik mást becsméreltek, már bocs, hanem te kezdted, rögötn gyerekvállalásra alkalmatlannak nevezve a nőket, akik nem tudják megnevelni a gyereküket.
Meg ne használj pórázt, nem kötelező. Ahogy a védőt, sem, meg a szoptatás, meg semmi. Túl kéne lenned a témán, szerintem éjjel is ezzel álmodsz :D
Kerdezo, most nagy pofaraeses lett, mert ugy latszik rajtad kivul mindegyik valaszolo partolja a porazt. Ezt nem veszi be a gyomrod es ocsarolsz mindenkit.
Nem kell hasznalnod de ha mas hasznal , akkor hasznal, mi kozod hozza ??
Gondolom valami ketezres faluban laksz es nem egy nagyvaris forgalmas utja mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!