Hol lehet panaszt tenni egy adott védőnőre?
Az önkormányzat honlapján csak simán fel vannak sorolva ki hol rendel, de semmi "felettes szerv", semmi nincs írva. Csak van nekik is felettesük. A IX. kerületben van ez a védőnő.
Előre is köszönöm a segítséget!

A szakmai felettesük a Kormányhivatal VI. Kerületi Hivatalának Népegészségügyi Osztályán dolgozó szakfelügyelő/vezető védőnő. A IX. is hozzájuk tartozik.
Tel: 301-5050

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Utolsó, az utolsó csepp ma az volt hogy hazudott. Ki kell töltenie egy papírt hétfőre a bölcsihez és azt mondta ma nem lesz bent. Később más miatt bementem a rendelőbe és ott ücsörgött az irodába.
De korábban is bunkó volt, többször is minősíthetetlen volt a stílusa, de a mai után álljon meg a menet. Nekem sincs kedvem sokszor dolgozni, de ilyet hazudnék egy ügyfélnek engem már b*szának is kifelé, mint macskát... Na mindegy.

Kedves kérdező!
Gondolom, van hivatalos fogadóideje, talán akkor nem fog elküldeni, sőt biztosan nem! Nem tudom, a bölcsődei papírt mikor kaptad, de nem szabad az utolsó pillanatra hagyni semmit sem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!