Szerintetek mit lehetne tenni ilyen orvossal? Kinél lehetne panaszt tenni?
az intézmény igazgatójához lehet fordulni, de nem sok esélyt látok, hogy eredménye lesz.
mindenhol van betegjogi képviselő, illetve az orvosi kamaránál is lehet rá panaszt tenni.
úgy tudom, hogy az utóbbi két helyen minden esetet kivizsgálnak.
és amint tudsz, fogadj másik orvost!
Jelentheted a felettesénél, az orvosi kamaránál és a betegjogi képviselőnél is. De sajnos nem biztos, hogy bármit is elérsz vele. Nálunk volt olyan orvos, aki ölt, nem egyszer és mégsem küldték el. Pedig az ő hibája volt, mert seggrészegen ügyelt, azt sem tudta mit csinál. Végül szintén részegen elütött egy embert, akkor került ki a képből végre. Rettegett tőle mindenki, mégsem tettek semmit. Remélem nagyobb sikerrel jársz, és a fáradozásodnak lesz eredménye.
Megírnád nekem is, hogy hol van ez a doki, mert nekem is van rá egy gyanúm, főleg a méhszájsebes és a miómás történet ismerős nekem, én is ismerek egy ilyen dokit, aki mindenkit ezzel ijeszteget, majd kezel stb, persze jó pénzért,és már sokszor derült ki nála is, hogy abszolút fals a diagnózis.
Na, pont ezt akartam én is kérdezni, amit az előző. :)
Már ne haragudj, de semmi értelme nem volt elmenned hozzá. Főleg nem mennék terhesgondozásra, mert nem csak rólam van szó. Az első esetben viszont én nem haragudnék, inkább vizsgáljanak meg feleslegesen, mint későn. Valószínűleg akkor tényleg lassabb lehetett a szívhang az átlagosnál, ezért küldte be. És ha gond lett volna és nem küldi, az lenne a nagyobb baj, nem? Én átéltem ezt a dolgot, és perceken múlt a babám élete. Van olyan, akinek meghalt így. Szóval jobb egy "felesleges" vizsgálat, nyilván nem volt megfelelő felszereltsége a rendelőben, így továbbküldte.
A kérdésedre a válasz: betegjogi képviselő. Mindenhol van, nézz utána.
Ha ennyire rossz a híre, akkor el kellene kerülnie mindenkinek nagy ívben. És ha nem lenne páciense, az nyilván feltűnne a főnökeinek is.
De persze a kényelem nagy úr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!