Zoé vagy Hanna? Ki mit gondol? Melyik név jobb?
Ugy néz ki, kislányunk lesz de nem tudom melyik nevet válasszam. Mindkét név tetszik páromnak is és nekem is.
Esetleg ha fiú nevet is írnátok. Mert ne adj isten meglepetés érne, és kukac lesz a lába közt, bajba leszünk, mert hiába gondolkodtunk fiú neveken, semmi ötlet. Talán még a Bence,de az se az igazi, amire azt mondjuk hogy igen ez a tökéletes név. Köszönöm a segítséget. :-)
Diószegi Hanna jobban hangzik mint a Diószegi Zoé.
De ha nagyon ragaszkodsz a Zoéhoz akkor legyen Diószegi Hanna Zoé.
Nekem a Zoé jobban tetszik de együtt is szép.
Máté,Áron, Bálint
A Zoéban áruljátok már el,hogy mi a jó. Szerintem szörnyű név egy nőnek. Mint a Noé csak Z-vel. Mintha 3 random betű egymás után lenne dobálva.
A Hanna tetszik,kár,h gyakori. De attól még az egyik kedvenc nevem (bár végül a lányunk nem ezt kapja).
A Zoé nekem nem tetszik. Állatkert jut róla az eszembe, meg egy anime főhőse.
A Hanna viszont tetszik.
A Bence számomra túlságosan is elterjedt név, már minden második fiút lassan Bencének neveznek, szóval én szerintem ne.
Ha mindenképp népszerű név fiú név, akkor lehet Gergő, Ádám, Máté, Márk, Dávid, Dániel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!