Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Zoé vagy Hanna? Ki mit gondol?...

Zoé vagy Hanna? Ki mit gondol? Melyik név jobb?

Figyelt kérdés

Ugy néz ki, kislányunk lesz de nem tudom melyik nevet válasszam. Mindkét név tetszik páromnak is és nekem is.

Esetleg ha fiú nevet is írnátok. Mert ne adj isten meglepetés érne, és kukac lesz a lába közt, bajba leszünk, mert hiába gondolkodtunk fiú neveken, semmi ötlet. Talán még a Bence,de az se az igazi, amire azt mondjuk hogy igen ez a tökéletes név. Köszönöm a segítséget. :-)

2016. ápr. 18. 13:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kérdező.Ne érdekeljen,hogy mások mit mondanak.Azt a nevet válasszátok,ami nektek tetszik.Nálunk sem aratot az én családom részéről osztatlan sikert a lányunk neve.Anyukám és apukám is mondta,hogy nem igazán jön be nekik.De ő a mi lányunk,és mi ezt a nevet szántuk neki.
2016. ápr. 18. 15:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Diószegi Hanna jobban hangzik mint a Diószegi Zoé.

De ha nagyon ragaszkodsz a Zoéhoz akkor legyen Diószegi Hanna Zoé.

2016. ápr. 18. 15:37
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Hanna.
2016. ápr. 18. 15:58
 24/31 anonim ***** válasza:

Nekem a Zoé jobban tetszik de együtt is szép.

Máté,Áron, Bálint

2016. ápr. 18. 20:09
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Diószegi Sára :)))
2016. ápr. 19. 07:02
 26/31 anonim ***** válasza:
Hanna, a Zoé nekem nem tetszik. Azon nem gondolkoztatok, hogy második névnek adjátok a Zoét?
2016. ápr. 22. 09:40
 27/31 anonim ***** válasza:
49%

A Zoéban áruljátok már el,hogy mi a jó. Szerintem szörnyű név egy nőnek. Mint a Noé csak Z-vel. Mintha 3 random betű egymás után lenne dobálva.

A Hanna tetszik,kár,h gyakori. De attól még az egyik kedvenc nevem (bár végül a lányunk nem ezt kapja).

2016. ápr. 23. 23:23
 28/31 A kérdező kommentje:
ugy nez ki Hanna lesz.
2016. ápr. 25. 16:25
 29/31 anonim ***** válasza:
Az én lányomat Zoénak hívják tehát én Zoéra szavazok de ha fiú lett volna akkor a Benjamin nevet kapta volna, de tetszik még a Noel is fiúban!
2016. ápr. 26. 15:35
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

A Zoé nekem nem tetszik. Állatkert jut róla az eszembe, meg egy anime főhőse.

A Hanna viszont tetszik.

A Bence számomra túlságosan is elterjedt név, már minden második fiút lassan Bencének neveznek, szóval én szerintem ne.

Ha mindenképp népszerű név fiú név, akkor lehet Gergő, Ádám, Máté, Márk, Dávid, Dániel.

2016. máj. 4. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!