Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha csak az akaratodon és...

Ha csak az akaratodon és jellemeden múlna, mert minden körülmény adott lenne, amit szülségesnek tartasz, akkor hány gyereket vállalnál és miért?

Figyelt kérdés
Tehát nincs anyagi korlát, ha akarsz, dolgozol, tanulsz, vagy otthon maradsz, ameddig csak szeretnél. Csak tőled függ, semmi külső körülmény nem befolyásol.
2016. ápr. 12. 14:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
74%
Legszívesebben én is szülnék, ameddig lehet, mert nagyon szeretek a gyerekekkel foglalkozni. Most 2 van, és sajnos úgy néz ki, hogy itt meg is állunk, max még egy pár év múlva még egy.
2016. ápr. 12. 17:12
 32/36 A kérdező kommentje:

Sose fogom megérteni, hogy attól, hogy lepontozod a másikat, miért leszel jobban. Pont egy ilyen kérdésnél, ami aztán teljesen szubjektív, nincs jó meg rossz, miért kell ennyire intolerásnak lenni a másikkal?

Köszönöm mindenkinek a választ.

2016. ápr. 12. 17:50
 33/36 anonim ***** válasza:

2 gyerekünk van, de akkor sem vállanék többet, ha nyernénk a lottón :)

Ez így pont jó, jut idő és energia mindenre és mindenkire (na jó, ez kicsit túlzás, inkább úgy fogalmaznék, hogy még éppen ki bírjuk logisztikázni a dolgokat).

Nálunk már a kicsi is 7 éves lesz, pár éve még úgy gondoltam, hogy talán ilyenkor bevállalnánk még 1-et, de őszintén szólva egy porcikám sem kívánja újra, pedig sokszor hiányzik a babakor :)

Olyan jó, hogy már ilyen "nagyok" a gyerekeim, szuper dolgokat csinálhatunk, pl. biciklitúrák, vidámpark, aquapark, ezeket egy babával vagy totyogóval nehéz lenne kivitelezni.

Meg hát idén már 36 leszek, kiöregedtem... :)

2016. ápr. 12. 19:14
 34/36 anonim ***** válasza:
Nekunk ketto van, a nagyobbik 16 honapos, a masodik 2 honapos. Ha nem az egeszsegemen mulna a dolog, nem igy alakitottuk volna, de van egy betegsegem, ami 35-40 eves koromban fog felerosodni, es nem akartuk, hogy kisgyerek mellett legyek korhazban. Igy gyorsan "letudtuk" a kettot. Amig meg nem volt egy se, csak egyre vagytunk, de aztan ereztuk, hogy hianyzik meg valami. Most igy nagyon jo, igy erzem azt, hogy a helyunkon vagyunk.... Szoval ha en valaszthattam volna, akkor egy gyerek 25-26 evesen, es egy (igazabol ketto, imadtam volna ikreket nevelni) 40 korul. A szakmam nagyon csaladbarat, az anyagiak is rendben vannak, szoval csak az egeszsegem miatt lett igy a dolog. :) de nem panaszkodom, imadom csinalni!
2016. ápr. 12. 19:34
 35/36 anonim ***** válasza:
Én a 2.-3. válaszoló vagyok. Nem értem, miért vagyok lepontozva, amikor a kérdésre válaszoltam. Karrieristák vagyunk, nekünk ez nagyon fontos. Mindenki fogadja el a több gyerekesek véleményét, de ők nem tudják elfogadni, hogy valakinek elég egy gyermek, és szeretne a karrierjére is koncentrálni, és sokat tenni az előbbre jutásért..
2016. ápr. 13. 08:40
 36/36 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, én sem bírom ezt az intoleráns viselkedést.
2016. ápr. 13. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!