Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha csak az akaratodon és...

Ha csak az akaratodon és jellemeden múlna, mert minden körülmény adott lenne, amit szülségesnek tartasz, akkor hány gyereket vállalnál és miért?

Figyelt kérdés
Tehát nincs anyagi korlát, ha akarsz, dolgozol, tanulsz, vagy otthon maradsz, ameddig csak szeretnél. Csak tőled függ, semmi külső körülmény nem befolyásol.
2016. ápr. 12. 14:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
36%
9: két áldott jó gyereked lehet :D nekem egy nyugalom szigete a babám (még) ezért a kettőn nem is gondolkodtunk..na de 4-5-6...?? :)
2016. ápr. 12. 14:28
 12/36 anonim ***** válasza:
32%
Én nem vagyok álmodozó tipus, ha én ötöt akarok, akkor öt is lesz. Öt lesz nemsokára.
2016. ápr. 12. 14:32
 13/36 anonim ***** válasza:
64%
Mindenképpen 2. Anyagilag sem biztos, hogy beleférne a harmadik de amúgy is úgy érzem, hogy túlterhelne 3 gyerkőc.
2016. ápr. 12. 14:33
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem semmi, hogy le lettünk pontozva, mert csak 1 gyereket vállalunk. (3-as és én: 4-es)

Mi nekünk így kerek a család, baj, hogy nem vágyunk többre?

Imádom a 3 éves fiam, és nem szeretnék több gyereket.

Ja, és a kérdésre válaszoltam, nem tudom mi volt a "nem hasznos" benne...

2016. ápr. 12. 14:40
 15/36 anonim ***** válasza:
85%

3-at legalább, de az se kizárt hogy 40 körül bevállalnék még egy kicsit :)

Bár egyetemet végeztem és jó munkahelyem volt, mégsem vagyok karrierista, sokkal jobban szeretek itthon lenni, babázni, takarítani, főzni, játszóterezni. Ha anyagilag megtehetném ezt csinálnám egész életemben, nem dolgoznék többet és boldog lennék :)

2016. ápr. 12. 14:41
 16/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem hasznos, zöldet adtam. Pont azért kérdeztem, hogy miért, mert nem vagyunk egyformák. És ez jó.
2016. ápr. 12. 14:42
 17/36 anonim ***** válasza:

Kettőt. Annyi is van. Anyagilag simán beleférne, energetikailag nem igazán. Illetve én nem tudnék kizárólag x évig itthon lenni és gyereket nevelni. Nekem kell a munkám (nem mellesleg most is dolgozom itthonról, családi cég).

Továbbá nekem is az is szempont, hogy sajnos nem igazán van segítségem. Két nagyszülő van, apukám és anyósom. Anyósom még aktívan dolgozik, ritkán tud besegíteni. Apura pedig a most pl. 6 hónapost nem igazán tudom hagyni, csak a 4 éves körül tud besegíteni. De mivel ő is vezeti a családi céget (remélem még sokáig), így ő sem tud mindig.

Egy heti két alkalmas futást nehezen logisztikázok ki, márpedig ha önző, ha nem, nekem ennyi kell magamra.

2016. ápr. 12. 14:45
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Maradna 1. Régen, amíg nem volt egy se, hármat akartam. Aztán rajottem, hogy nekem egy a tökéletes. Rá van elegendő érzelmi és értelmi kapacitasom, neki tudom a maximumot megadni magamból. Ezen az se változtatna, ha milliárdos lennék.
2016. ápr. 12. 14:45
 19/36 anonim ***** válasza:
egyet. nekem ez a terhesség nem való, nagyot csökkent 9 hónapra az életminőségem. gyerekezni sokkal jobb:)
2016. ápr. 12. 14:48
 20/36 A kérdező kommentje:
17-es a kérdésem lényege, hogy ez mind nem szempont, mert minden adott. Neked segítség, munka, idő magadra. Tehát csak az akatatodtól függ. Úgy mennyi?
2016. ápr. 12. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!