Ha csak az akaratodon és jellemeden múlna, mert minden körülmény adott lenne, amit szülségesnek tartasz, akkor hány gyereket vállalnál és miért?
Azért az nem semmi, hogy le lettünk pontozva, mert csak 1 gyereket vállalunk. (3-as és én: 4-es)
Mi nekünk így kerek a család, baj, hogy nem vágyunk többre?
Imádom a 3 éves fiam, és nem szeretnék több gyereket.
Ja, és a kérdésre válaszoltam, nem tudom mi volt a "nem hasznos" benne...
3-at legalább, de az se kizárt hogy 40 körül bevállalnék még egy kicsit :)
Bár egyetemet végeztem és jó munkahelyem volt, mégsem vagyok karrierista, sokkal jobban szeretek itthon lenni, babázni, takarítani, főzni, játszóterezni. Ha anyagilag megtehetném ezt csinálnám egész életemben, nem dolgoznék többet és boldog lennék :)
Kettőt. Annyi is van. Anyagilag simán beleférne, energetikailag nem igazán. Illetve én nem tudnék kizárólag x évig itthon lenni és gyereket nevelni. Nekem kell a munkám (nem mellesleg most is dolgozom itthonról, családi cég).
Továbbá nekem is az is szempont, hogy sajnos nem igazán van segítségem. Két nagyszülő van, apukám és anyósom. Anyósom még aktívan dolgozik, ritkán tud besegíteni. Apura pedig a most pl. 6 hónapost nem igazán tudom hagyni, csak a 4 éves körül tud besegíteni. De mivel ő is vezeti a családi céget (remélem még sokáig), így ő sem tud mindig.
Egy heti két alkalmas futást nehezen logisztikázok ki, márpedig ha önző, ha nem, nekem ennyi kell magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!