Kismamik ti mikor vettétek meg a kórházhoz szükséges dolgokat baba -mama számára?
Kicsit speckó eset vagyok, mert a bébinek semmit se kellett vinni, meg nekem is alig valamit, kellett viszont szinte mindent a férjemnek. (magánkórházban voltunk hárman)
Mi a dolgokat, amiket nem adtak a kórházban, a 34. héten vettük meg.
20. Hétre minden meg volt véve. Nen csak a kórházo cuccok.
32. Héten csomagoltam be a kórházi bőröndöt.
Az első babànàl a 37. héten vettem meg magamnak, a baba pedig beelőzte a neki tervezett vàsàrlàst 1 nappal, úgyhogy a pàrom és egy baràtnőm mentek el megvenni a dolgokat és úgy hoztàk be.
A màsodiknál a 37. héten màr minden megvolt, erre a kiírt napon indítottàk a szülést! (Az első baba 38+5 naposan született)
Az elsőnek a 20. héten, az ultrahang után megvettem mindent, és be is csomagoltam.
A másodiknál még a szülés előtti napon is vásároltam, aztán este elkezdett folyni a magzatvíz, én még törölközővel a lábam között dobáltam a cuccokat a bőröndbe :D 38. héten szültem. Pedig vásárolni elkezdtem már két hónappal előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!