Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden kisfiút Adriánnak...

Minden kisfiút Adriánnak fognak hívni?

Figyelt kérdés
Csak nekem tűnt fel,hogy megszaporodtak ebben a kategóriában az "adriános" kérdések??? :)
2016. ápr. 4. 15:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem, valószínűleg ugyanaz teszi fel az összes kérdést... Mondjuk itt, ezen az oldalon nem kell semmin meglepődni, van egy futóbolond nő, aki szakadatlanul minden hónapban menstruál, negatív az összes tesztje, a nőgyőgyász is megerősítette, hogy nem terhes és ultrahang is készült, mégis megkérdi itt minden másnap, hogy vajon várandós lehet-e és nekiesik a jószándékú válaszolóknak, akik persze idővel a türelmüket vesztik. :D Vannak itt mindenféle nyalánkságok, néha nem győzi az ember kapkodni a fejét zavarában :D
2016. ápr. 4. 15:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
nekünk nem adrián lesz :)
2016. ápr. 4. 15:38
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem, az enyémet pl. nem.

De ha mindegyik másikat így hívják, engem az sem zavar, amíg nem lesz kötelező. Eddig a Noel volt a probléma, meg a Benett, előtte meg a Bence, meg a Zente, és azok előtt is szóvá tettek mindig valamit, lánynevekben úgyszintén. Nem értem, miért gond, hogy ki hogyan nevezi el a saját gyerekét. :)

2016. ápr. 4. 15:38
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem Krisztiánom van és Alexem, de a harmadik sem Adrián lesz :)
2016. ápr. 4. 15:48
 5/17 anonim ***** válasza:
A miénket sem. Nálunk fel sem merült ez a név, de nem zavar, ha bárki mást így hívnak. :)
2016. ápr. 4. 15:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ugyanaz a személy áll a mostanában feltett összes Adriános kérdés mögött. Szegény megpróbálta magában, és mindenféle nevekhez hasonlítva (Balázs, Mátyás, András) is kicsikarni a tetszést, ami nem igazán sikerült neki. De az egyik legutóbbinál már kifakadt, hogy őt nem érdekli, hogy többnyire senki nem választaná, akkor is Adrián lesz a gyereke és kész. Olyan jót röhögtem ezen :DD
2016. ápr. 4. 15:51
 7/17 A kérdező kommentje:
Ma kb 10 oldalt futottam át,kicsit meglepődtem a rengeteg Adriános kérdésen :D Valakinek nagyon sok ideje van...
2016. ápr. 4. 16:04
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Neem, lesz néhány Noelke és Bendegúzka :) Mondjuk múltkor valaki kérdezte, milyen név illene a vezetéknevkhöz, és az egyik válaszoló a Tihamért javasolta neki. Annál már csak a Balambér a jobb!!! :)
2016. ápr. 4. 16:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindig ugyan az a kérdező. Nem értem, miért kell ennyire a megerősítés..ha nekik az tetszik, adják. De nem? :)
2016. ápr. 4. 16:40
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát az enyémet biztos, hogy nem! :D
2016. ápr. 4. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!