Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Zille, Ilka,...

Mit gondoltok a Zille, Ilka, Kála, Mandola, Villő nevekről?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 3. 23:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
38%
Nem azért mondom, hogy nem tetszenek, mert különlegesek. Az én kedvenc neveim is azok, vagy legalábbis ritkák (Lévi, Noa, Júda, Norma, Hargita, Mika, Robin), csak egyszerűen nekem nem jönnek be. De a te gyereked, ne mások véleménye alapján adj nevet. Tíz év múlva úgysem fognak kitűnni az ilyen nevek. Szerintem még jobbak is, mint a tucat nevek. Nekem például négy Dóri és három Tamás nevű osztálytársam volt. Az se jobb... :)
2016. ápr. 4. 18:16
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor olvasom a neveket, a Mandolára MANDALÁT olvastam. XD Amúgy véleményezném:

Zille: nekem attól a z betűtől kicsit kemény

Ilka: mintha tehén neve volna, vagy Ilonka néni beceneve

Kála: ez kifinomult elegáns név, tetszik

Mandola: mint a mandala színező, vagy a mandula, fura

Villő: ez szintén nagyon tetszik, listás név

2016. máj. 22. 09:28
 23/26 anonim ***** válasza:
A Villő nekem is nagyon tetszik, szerintem szép név, a Zille sem rossz. A többi az nem annyira jön be.
2016. máj. 22. 18:14
 24/26 anonim ***** válasza:

Én szeretem a ritka, különleges neveket, mind a 2 kislányom ilyent kapott.

Egyikük Villő, vagyis egyértelmű, hogy melyik tetszik legjobban a listádról.

Zille is szép név, de én nem adnám a lányomnak.

Ilka bájos név, csak azért nem tetszik, mert számomra nagyon becenév hatása van.

Mandola nem tetszik, túl erőltetett.

Kála aranyos, de nem tudom elképzelni név gyanánt, egyből a virágra asszociálok.

2016. máj. 29. 21:30
 25/26 anonim válasza:
25%

Nekem egyik se tetszik,esetleg a Fruzsina,Miléna,Zina,Korina,Petra??

Ezek szerintem szépek:)

2016. máj. 29. 23:04
 26/26 anonim ***** válasza:
A Villő nagyon tetszik, én is adnám. A Zille sem rossz, ha jól cseng a vezetéknévvel. A többit én nem adnám. A Mandolánál még a Mandula is jobb, ha illik a kislányra.
2016. júl. 20. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!