Vannak nevek, amikre mindig azt hiszem, hogy másik nemnek adják. Pl.: Jácint, Kincső, Villő. Ezektől mindig zavarba jövök, mert egyszerűen másik nemnek való név (úgy érzem). Így mindegy is, hogy szép-e vagy sem, mert zavaró számomra.
Ha a wikiből indulunk ki, akkor ha nagyon akarjuk lehet a Willow magyar megfelelője. Nekem egyébként maga a név nem igazán tetszik, nehéz eldönteni, hogy milyen nemű az illető.
2014. jún. 14. 01:49
4/32 anonim válasza:
Én a Vilmosból szójátékkal alkotott becenévre asszociálok. Abszolút nem lányos név, és szerintem kifejezettem csúnya.
2014. jún. 14. 02:06
5/32 anonim válasza:
az egyik kedvenc nevem! :) nagyon-nagyon szeretem.
a jelentése kb. fűzfatündér, tavaszi tündér, a tavasz eljövetele - és tényleg meglepő, hogy ennyire összecseng az angol Willow-val. :D
nincs nemzetközi megfelelője, mert régi magyar név, (ld. 'villőzés' népszokást!) - viszont a Willow-t simán tekintheted annak, végülis.
2014. jún. 14. 02:33
6/32 anonim válasza:
Nekem nem tetszik :/ De amúgy szerintem is hasonlít hozzá a Willow, szóval lehet hogy az a megfelelője
2014. jún. 14. 02:43
7/32 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Csomó latin orvosi kifejezés jut róla eszembe. Villosus meg stb
2014. jún. 14. 02:43
8/32 anonim válasza:
"Nekem nem tetszik. Csomó latin orvosi kifejezés jut róla eszembe. Villosus meg stb"
Akkor te sem fogod Melénának elnevezni a lányod? :-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!