Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Zille, Ilka,...

Mit gondoltok a Zille, Ilka, Kála, Mandola, Villő nevekről?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 3. 23:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A mi Mankánk Blanka igazából, csak az öcsi így tudja kiejteni. :)

A Kála kifejezetten tetszik, adnám is.

A Zille, Villő nem csúnya, más gyerekén tetszene is.

Az Ilka öreges, nem szeretem az Ilonát sem, dédnagymamám neve volt.

A Mandola meg túl furcsa. A Mandula viszont tetszik. ;) De van simán Manka név is ám!

2016. ápr. 4. 08:16
 12/26 anonim ***** válasza:
47%

Villő szép név, egyre gyakrabban találkozom vele.

Ilke is aranyos, bár nagyon becézésnek hat, kb mint a Dorka, Panka, Zsuzska stb nevek.

Mandola nagyon áthallásos, kutya nem fogja tudni a gyerek nevét, mindenki szerint Magdi lesz.

Zille szép, érdekes, de nem adnám.

Kála pedig... mint a paraszt, amikor kólát kér...

2016. ápr. 4. 09:39
 13/26 anonim ***** válasza:

Zille-elmegy

Ilka. nekem a Milka jut eszembe

Kála- nem tetszik, inkább Kamilla

Mandola-nagyon nem tetszik

Villő-ez a legjobb ezek közül, bár én ezt sem adnám

2016. ápr. 4. 11:11
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

Zille: MTA ismeretlen eredetűnek írja, jelentés szintén nem ismert. Nekem leginkább a méhecske zümmögése és a pillangó keveréke jut eszembe. Nem tudnám embernek elképzelni.

Ilka: ez aranyos, de nagyon becenévszerű. Ha ez lenne a teljes neve a lányomnak, akkor félnék hogy Milkának értenék. Ilona egyébként tetszik.

Kála: erről a Tarzant megmentő gorillamama jut eszembe. Egyébként virágnév, de valahogy nem igazán tetszik. Becézni nem tudnám.

Mandola: MTA megintcsak semmit nem tud róla. Nekem akkor már inkább a Mandula jobban tetszene, úgyis mindenki félreértené annak.

Villő: szép a jelentése, lágy és dallamos. Van is ilyen nevű ismerősöm, de számomra ez sem embernek való név. Egyszerűen nem tudom azonosítani a személlyel, csak tudom hogy ezt a hangsort kell mondani hogyha őt akarom megszólítani.

2016. ápr. 4. 11:52
 15/26 anonim ***** válasza:
Egyedül a VIllőt tudom értelmezni. A Mandola csak vicc, igaz?
2016. ápr. 4. 12:30
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem az Ilka meg a Kála tetszenek,többi inkább vicces:)
2016. ápr. 4. 13:10
 17/26 anonim ***** válasza:

A Kála egy virág.

Egyébként nekem hyik sem tetszik, nem adnám egyiket sem. Még a Villő meg a Zille a legjobb.

2016. ápr. 4. 14:26
 18/26 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsa és ritka nevek. Nekem ezek közül csak a Zille tetszik.
2016. ápr. 4. 16:34
 19/26 anonim ***** válasza:

Az Ilka nekem nagyon tetszik, igazából egy nagyon kedves Ilka nevű (huszonéves) lány miatt szerettem meg.

A Villő elsőre nem volt szimpatikus, de idővel egyre jobban megtetszett, teljesen jó.

A Kála szép még.

A Mandola elírás? Ebben a formában nem tetszik. A Mandula viszont nagyon, de nem adnám, mert ugye orrmandula, garatmandula. Ha csak az OLAJOS MAGV lenne a jelentése, adnám.

A Zille tetszik innen legkevésbé, de végülis... az is oké, baj nincs vele, a hangzása nem jön be.

2016. ápr. 4. 17:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Rákerestem, tényleg van ilyen, hogy Mandola, nem is tudtam. Nem tetszik.
2016. ápr. 4. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!