Milyen érzés anyának lenni? Változott valami benned, mióta megszületett a gyereked?
Sokminden megváltozott. Komolyabb lettem,meg mostmár mindenen aggódok. :)
"Megfázik,de vigyázz mert elesik,anya ne engedd bukfencezni mert ropog a nyaka,ne egyen édessèget alvás előtt mert felpörög,csak szépen engedd gurítani a labdát mert már 4 virágom levelet is letörte" és társai:)
De összegségében életem legédesebb aggodalmai! Gondoskodóbb lettem mert már a férjemre is rászólok évek óta,hogy húzzon zoknit a hideg kövön mert felfázik?vegyen sapkát stb. Kihűlt az előtte bulizós korszakom és itt csak egy szimpla hajnalig tartó grillezésre gondolok. Mostmár éjfélkor kidőlök:)
Máshogy öltözködöm és itt nem a boltba melegítőbe menést értem,de már figyelek,hogy ne legyek kivágottban és popsiövidgatyában egyszerre :D
Nem főzök erősen,megtanultam édességet sütni(de csak hogy vele tevékenykedhessek a konyhában).
Soha nem cserélném el az anyaságot semmire!
Persze, minden valtozott. Sokkal tobbet gondolok arra, hogy mi lesz a jövőben, regen ha valami nem tetszett s munkahelyemen Felmondtam, ma mar tudok kompromisszumokat kötni...
Maga az anyaság abban változtatott meg, hogy sokkal tobb felelősség van rajtam, rajtunk....
Nem is emlékszem milyen volt mikor meg nem voltak ️
Nem volt ennyi aggódás van részünk sem pedig boldogságban azt hiszem a ketto egyutt jar ️
Én lenyugodtam, azóta úgy érzem, hogy minden kerek, és nagyon megtaláltam a helyem. Ugyanakkor az életem aktívabb, régen nagyon lusta voltam, képes voltam napokig semmit nem csinálni, csak dögleni. Most ez ugye nem opció a kislányom miatt, de már nem is akarnám. Sokat járunk kirándulni, programokra, mozogni, baba-mama klubba, babauszasra, én tornára stb.
Jó érzés anyának lenni, szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!