Volt e olyan hogy csak akkor vettétek meg a babakocsit mikor már a picur megszületett?
A védőnő a 19. héten jött ki megnézni a lakást, akkor még semmink sem volt meg. Azóta se kérdezi, vettünk-e dolgokat (nekünk nagyjából minden megvan nagyobb tárgyakból).
Ha hazaviszitek, nem azt fogják nézni, van-e babakocsi (bár a kiságy azért fontos nyilván), lehet, hogy pl. csak hordozni fogod, akkor nem kell babakocsi. Meg amúgy is...legyen bekötve a víz és legyen fűtés a lakásban.:)
32hkm
uhh köszi.. most megnyugottam..
azert voltam beparazva mert első baba és ráadasul nem rég költöztem ide, nem ismerem még ezt a védőnőt ugy.. és csak napok óta már ezen gondolkodom éjszaka hogy mit mondok majd neki..
dehogyis mond ilyet.
Nekünk sem volt meg még, mondta hogy hol tudok venni, ha esetleg még keresnénk.
2 hónapig mózesben aludt amúgy, össze sem raktuk addig a kiságyat, arra is csak annyit mondott, hogy majd ha már kúszik, akkor kelleni fog az ágy, rakjuk össze lassan.
HA normális, nem szól bele. Ha beleszól, akkor meg igazából nincs sok köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!