Van itt még olyan aki 2,5 év után rosszul van a munkába állás gondolatától is?
En sem akarok menni, de sajnos muszaj, meg kell elni.
Elottem irtak, hogy fontossagi sorrend. Sajnos ez nem igy van, ha nem
akarok a hid alatt kikotni a gyerekemmel, dolgozni kell. Sajnis nem olyan orszagban elunk ahol egy fizetesbol meg lehet elni.
Foiskolam van, vedono , na tudjatokmennyit keresek :(
Én is itthonról dolgozom, de ha az irodában kell/kellett lennem az sem gond. 2 gyerek mellett csinalom, szeretem a munkámat ezert tanultam, ezt akartam csinalni...
Olyan helyen dolgozom ahol az emberek is fontosak, baráti munkahely.
Szeretek a családommal lenni, de a munkahelyem sem mókuskerék...
Szerintem akkor van ilyen érzésed ha nem azt csinálod amit szeretsz, vagy nem?
1-es talán azért húztak le,mert nem sok otthonról végezhető munka van,ami még fizet is...és ha ilyen nincs,akkor bizony menni kell alkalmazottnak vagy vállalkozónak,ha a megélhetés a tét!
Úgy beszélsz,mintha dömping lenne otthonról végezhető,jól fizető munkából!
A fizetést úgy értettem, hogy az rengeted gondomat megszüntette. Pl. én végig izgultam, mert páromnál leépítések vannak állandóan, ez miatt rengeteget agyaltunk, spórolni is kellett, utáltam, hogy mindennek megkellett nézni az árát, illetve alig tudtam költeni magamra. Plusz végre szabadabbak lettünk, végre megint mentünk utazgatni, nyaralni meg hétvégén kimozdulni. Mondjuk én három műszakban dolgozom, a párom heti 2x dolgozhat itthon, így pl. az óvodába csak ritkán visszük a gyereket.
Egyébként a munkám is fontos, nem azért tanultam egyetemen, hogy életem végéig otthon legyek.
Én nem mondtam olyat, hogy mindenkinek így kéne dolgozni, csak leirtam a saját esetemet, meg hogy a kérdező helyében hasonlóan éreznék. Azt se mondtam, hogy dobálják az ember után az ilyen munkát, tudom, hogy ritka szerencsém van.
Egyébként nem az volt a baj a bejárással, hogy nem szeretem/szerettem, amit csinálok, mindig a szakmámban dolgoztam. Csak ahogy írták előttem, a családommal lenni akkor is jobb, ennyi. Ezért értem meg azokat, akik a hátuk közepére nem kívánják, hogy visszamenjenek.
Valaki kérdezte, marketingcégnél vagyok szövegíró, ez tökéletesen működik home office rendszerben. Nincs fix fizu, azért fizetnek, amit megírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!