Van itt még olyan aki 2,5 év után rosszul van a munkába
állás gondolatától is?
Szerintem lehet, én pontosan így lennék, csak hálistennek otthonról dolgoztam már a gyerek előtt is, kötetlen munkaidővel, csak határidőket kell tartanom, de akár éjjel is dolgozhatok. Volt régen nekem is hétfőtől péntekig, 9-től 5-ig munkám, nekem borzasztó lélekölő volt, nagyon nehezen bírtam ezt a monoton, minden nap ugyanaz életstílust. De persze a muszáj nagy úr, csináltam, de nagyon örülök, hogy már nem kell. Sose értettem, miért szeretnek mások a munkahelyükön lenni :D
2016. márc. 27. 22:22
Nekem 2 évesek voltak, nagyon kiborultam rajta, hogy vissza kell mennem.
Aután megszoktam. De szívesen maradtam volna velük tovább.
2016. márc. 27. 22:25
Én örültem, végre megint normális fizetést kaptam, ami nagyon hiányzott már ☺
2016. márc. 27. 22:35
4/20 A kérdező kommentje:
Itt nem a fizetésről van szó most. Attól hogy kifizetnek, még nem érzem magam jól hogy ott lehetek.
Én nem éreztem így, de én szeretem a munkám, ezért tanultam ezt, jók a kollégák, nem taposómalomnak érzem.
2016. márc. 27. 22:41
6/20 A kérdező kommentje:
A pénzen kívül ti hogy öntöttetek lelkesedést magatokba? Tartok tőle hogy nem lesz belőlem túl lelkes dolgozó egyhamar, hogy közben visszahúz a szivem a gyerekemhez és minden gondolatom máshol jár.
Biztos nekem is nagyon rossz lesz visszamenni. Egyelőre csak táppénzen vagyok szülés előtt, de úgy elvagyok itthon, mint hal a vízben, egy porcikámnak se hiányzik se a meló, se a társaság... Egész életemben jól ellennék itthon a gyerekeimmel, családommal.
2016. márc. 27. 22:45
8/20 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki megjegyzi, nem vagyok lusta egyáltalán, itthon minden ragyog, kaja van, programokat csinálunk együtt... csak félek hogy majd nem fogok tudni odafigyelni arra amit csinálok a munkahelyen.
2. vagyok, köszönöm a lepontozást.;)
Én is szeretem a munkámat, de a gyerekeimet jobban. Sokat tanultam, 3. diplomám van, dolgozni is szeretek, nem ingyenélő vagyok.
Van olyan ember is, akinek más a fontos, tudom, ez elképzelhetetlen egyeseknek. Ha megtehetném, nem dolgoznék, hanem a gyerekeimmel lennék. Hogy ez miért fáj bárkinek, nem értem.
2016. márc. 27. 23:26
Engem is jól lehúztak, pedig én dolgozom, csak itthonról, kötetlenül. Vagy ez nem számít munkának? Vagy az a baj, hogy azt írtam, hogy utáltam a mókuskereket? Egyébként sejtettem, hogy emiatt le leszek pontozva. Nem vagyok ám lusta, teljesítménybérben vagyok, úgyhogy ténylegesen dolgoznom kell a pénzemért, nem úgy, mint sok munkahelyen, ahol be kell ugyan járni, de érdemi munkavégzés nem történik a nap nagy részében.
Szerintem inkább ott van gond, ha valaki szívesebben van a munkahelyén, mint a családjával, de látom, itt nagyon meg van fordulva a fontossági sorrend.
2016. márc. 27. 23:30
Kapcsolódó kérdések: