Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lesz szülés után otthon?

Mi lesz szülés után otthon?

Figyelt kérdés

Első babám semmi tapasztalatom.A baráti körben és a rokonságban sincs még baba így kissé félek hogy mi lesz.Honnan fogom tudni hogy mit csináljak?

Pelenkát kicserélem stb nem erre gondolok.Hanem hogy honnan tudom mikor vihetem el sétálni.Mikor mit adhatok neki stb.

Meddig kell a 4fal közt lenni vele? Honnan érzem hogy jó neki a víz hőnérséklete.Tudni fogom hogy hasfájós? Ilyesmik érdekelnek..

Meg egy újszülöttel mit kell tenni?Etetni pelenka fúrdés alvás? velük még nem kell "játszani"?

Annyira bepánikoltam hogy én biztos nem tudom ellátni a picit meg mit hogy kell csinálni,stb.Félek nagyon...

2016. márc. 24. 16:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

Most komolyan! Besétálsz egy könyvesboltba és leemelsz egy csecsemőgondozási könyvet és kész (ha már az internetet nem tudod használni).

Senki se mindentudónak születik és nem, nem mindenkinek áll hadban az egész család hogy segítsen, mégis megoldják.

Youtube-on is kész DÖMPING van csecsemőgondozási "tanfolyamból".

2016. márc. 24. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudjatok, de tele van a GYIK ennél sokkal ostobább kérdésekkel! Szerintem a kérdezőnél nem az utánaolvasás a gond, hanem inkább egy kicsit kétségbe van esve! Ez sok kismamával előfordul!

Az elején valóban eszik, alszik, de pár hét után igényli majd az ébrenlétet. Olyankor fog nézelődni, lehet neki énekelni élénk színű tárgyakat mutogatni, tornáztatni. Én speciel vittem magammal pihenőszékben, a konyhába vagy ahol épp tevékenykedtem. A víz hőmérsékletét tudod vízhőmérővel mérni, illetve a könyököddel is! Kb 1 hétig érdemes a 4 fal között lenni, utána pedig fokozatosan kell szoktatni a levegőzéshez. :) Szóval fel a fejjel, mindenki zöldfülűként kezdi!

Egy 21 hónapos kislány anyukája és 12 hetes kismama! :)

2016. márc. 24. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Kerdezo, majd jon minden magatol, ez osztonos. Nem kell bepanikolni, es agyon felteni.

Csak gondolkozz logikusan. Ott vannak a Skandinav orszagok. -30 fok, es ha van teso akit oviba iskolaba kell vinni, akkor bizony ki kell vinni az ujszulottett mar az elso heten is. En Angliaban lakom, esoben szelben vittem a ket napos babat mert mennunk kellett a korhazba ket naponta. Semmi bajuk nem lesz.

Aztan ott van Afrika, sivatagban, homokban szulnek a nok, megis felnonek a gyerekek. Nem kell ezt tulmisztifikalni !

Furdoviz, en sosem mertem, valahogy van annyi eszem, hogy erezzem hideg- e vagy meleg. A konyokoddel kell megnezni. Logikus, hogy nem forrazom le vagy fagyasztom meg a babat.

Ujszulott 9 honapig benned volt, igy neki kozelseg kell. Szopizik szinte egesz nap, kozben alszik, ringatod, dajkalod. Jatszani meg nem tudsz vele, mert nem is lat rendesen, nem figyel. Ezt majd latod.

Ne aggodj, jon najd minden, de ne parazd tul, az a lenyeg !

2016. márc. 24. 23:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Ohh,de szép üzenet!

Akkor talán kezdjük ott,hogy megtanulsz toleránsan viselkedni és nem gurul el a bogyód mindenféle semmiségtől (mint pl.ezen oldal válaszolóinak véleménye)

Ez a kirohanás meg igazán felesleges volt, éretlenségre vall és elgondolkodtató,hogy vajon a gyereked( igen,gyereked és nem kölyköd) is ezt a példát látja majd???

Hogy ha anya bogyója elgurul,akkor bármi belefér??

Kis alázat azért nem árt az élet dolgaiban!

2016. márc. 25. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!