Akinek 2 -3 pici gyereke van, hogy szakít időt arra, hogy itt legyen?
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 11:51
11/12 anonim 

válasza:

Egyszer elpolvastam egy választ, tetszett, nyomtam a zöldet. kiírta, hogy 52% . Pedig tuti a zöldet nyomtam. Lehet, hogy te is zöldet kaptál, csak 52%-ot írt ki. (Amúgy meg mi értelme van "gyűjtögetni"?)
12/12 anonim 

válasza:

Mikor jatszanak...alvas idoben tv-zek:))) mikor meg nem egyutt jatszoattak el akkor kulon kulon is elvoltak 15-20percre egyhuzamban. Es szerintem ez szoktatas kerdese nem gyerektipusfuggo.....
Latod 6-os most tuti en is le leszek huzva pedig ez az igazsag:) a legkisebb az olemben alszik a ket nagyobbacska meg rajzolnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!