Tényleg vannak akik vesznek használt babamatracot meg használt cumisüveget, cumit? Ez valami vicc?
tényleg vannak olyanok akik nem engedhetik meg magunknak az ujjat ?
basszus és akkor mi van ?
nem mindenki milliós bankszámlával vállal gyereket ...
vagy szerinted csak annak szabadnak akinek van ?
A matracot meg megertem nagyobb kiadas lehet valakinek.De azert a cumisuveg? A sajat markas jo minosegu cumik es uvegek sem dragabbak 5-6szaz ft-nal.Akinek azert erre sem telik ott gond van.
En aemmibol nem veszek hasznaltat megsem vagyok milliomos.Le lehet pontozni nyugodtan csak mert inkabb nezem az akciokat stb.
Tesco igaz nem nagy marka megis ott vettem vadi uj rugdalozot 3db-ot 1100ft-ert! Ki lehet szamolni mennyi volt db-ja es hasznaltan mennyi postaval egyutt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__tapsze..
Itt jól kiveséztük a témát, ahogy szinte minden héten. Igen van, aki megveszi. Én nem tenném. Veszek használt dolgokat, pl ruha, babakocsi, de ez nekem nem fér bele. Másnak meg igen. Ettől a te életed nem lesz sem jobb sem rosszabb, változtatni nem tudsz rajta, így lépj tovább.
Én úgy veszek újat matracból (kiságyból mondjuk nem) meg cumiból, cumisüvegből, hogy a tesója használta csak.
De igen, van aki megveszi. Itt is láttam kérdést, kérdezőt érdekelt jó-e egy üveg de jofogason linkelt egy oldalt, hát, aki így gondolja... nekem mindegy.
tényleg minden héten van ez a kérdés, és mindig beírnak emberek, akik vesznek vagy akik nem.:D
szóval, kérdező, vannak ilyen emberek és olyanok is, akik nem vesznek:D
Hasznaltan vettünk matracot en nem ereztem gaznak,kimostam,kesz(kokuszmatrac,eloskodok pedig ha voltak is benne par honap alatt elpusztulnak)
Más: a korhazban is hasznalt cumit es üveget használnak,szoval valoszinuleg a te babad is talakozni fog ilyennel...mi mondjuk nem hasznalunk ilyesmit,de siman elfogadnam pl,ha ismerostol kapnam...nincs bennem ellenerzes...nyilvan nem szetcsocsalt ,szetcincalt uvegekrol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!