Használt valaki ilyen Jysk-es fotelt szoptatáshoz? Milyen?
Tudom, hogy vannak kifejezettem szoptatós fotelek, amik biztos klaszisokkal jobbak, de már ígyis elszaladt velem kicsit a ló a babakelengyét illetően, úgyhogy most ennél többet nem szánnék rá. De kényelmes lehet szoptatáshoz?
Én csak simán ültem benne terhesen. Belegondoltam, ha úgy alig tudok felkelni belőle, akkor a szopizás közben elbóbiskoló, vagy a büfi után a vállamon elkoppanó babával hogyan tudnék felállni? Egy szintén terhes, akivel egy helyen voltunk akkor elmondta, hogy sehogyan. Baromi kényelmes, de nem egyszerű kikelni belőle.
/Bár, én nem tudok szoptatni fotelban, mert a fiam mióta tud forgolódni, kb 6 hónapos kora óta úgy szopizik, hogy kigurul az ölemből. Tehát nálam életveszélyes a fotelban szoptatás. Jelenleg az ágyon ülök a párnámon, és úgy etetem. Azért az ilyesmit is gondold végig, opcióként, mert ha neked is ilyen lesz akkor lehet csak útban lesz a fotel, mert nem használod./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!