Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amikor elmentetek szülni,...

Amikor elmentetek szülni, megkérdezte a főnökötök, hogy mikor tervezitek a visszatérést?

Figyelt kérdés
Tőlem nem kérdezte meg, amit furcsállok, mert elég evidens lenne, nem? Ezért vagyok kiváncsi.
2010. ápr. 3. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, kérdezte. nagyon szeret, és azt mondta, hogy határozott időre vesz fel a helyemre valakit.
2010. ápr. 3. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudhatod, mert nagyban a babától függ majd, nem? Tőlem sem kérdezte, inkább olyasmit mondott, hogy maradjak minél tovább, dolgozhatok még eleget.
2010. ápr. 3. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Tőlem nem kérdezték, de én multinál dolgoztam, itt elég gyorsan cserélődnek az emberek, szóval valószínű volt, hogy ha vissza akarok menni, addigra már az sem lesz ott, akit annak a helyére vettek fel, akit az én helyemre vettek fel :) Annyit mondtak, hogy majd amikor vissza akarok menni, akkor egy hónappal előtte szóljak.
2010. ápr. 3. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi beszéltünk róla.2 évet mondtam.Okt.-ben lesz 2 éves a lányom,megy bölcsibe,mégsem tud visszavenni a gyes alatt(nem vettek fel helyettem senkit)arra a munkakkörre ,amiből eljöttem,mást felajánlott,de nem érte ,meg.
2010. ápr. 3. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Tőlem megkérdezte.

De nem tartom furának, hogy tőled nem kérdezte meg. Gondolom, gondolja, úgyis szólsz majd, addig pedig megoldja, hogy más végezze a munkádat. Kirúgni nem fog, amíg gyeden-gyesen vagy.

2010. ápr. 3. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Tőlem megkérdezte, de mi elég jó viszonyban vagyunk. Szerencsére várnak vissza, 2 évesen megy a kisfiam bölcsibe én pedig vissza dolgozni.
2010. ápr. 3. 22:55
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ahogy látom, azért így-vagy úgy szóba került a dolog a legtöbb helyen.

Az én helyemre nem vettek fel senkit, a visszatérés se került szóba... úgyhogy hamarosan bemegyek és megkérdezem.

2010. ápr. 4. 08:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy most nem rúghatnak ki, de ha visszavettek, 1 hónap múlva már igen. Ez nem jó senkinek, inkább előre letisztázom.
2010. ápr. 4. 08:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem mondhat fel a gyerek 3 éves koráig(Gyes lejártáig),még akkor sem,ha valami oknál fogva nem tud foglalkoztatni.Viszont elmehetsz máshová is dolgozni.Nálam is az van.

Nem tudtak visszaadni a munkaköröm,mást meg nem fogadtam el,így elmegyek máshová dolgozni és ha ott beválok,akkor vagy felmondok a régi munkahelyen,v. megvárom míg lejár a három év és búcsútmondunk egymásnak.

2010. ápr. 4. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Mennyi idős a gyereked?

Ha lejárt a 3 év,akkor kötelessége kiadni a felgyülemlett szabijaid+csak rendes felmondással küldhet el v. közös megegyezéssel.Ha ő küld el és több mint 3 éve dolgoztál ott(beleértve a Tgyást,gyed,gyes is)akkor végkielégítés is jár.Közös megegyezésnél és ha temondasz fel,természetesen nem.

Úgyhogy az az egy hónap nem 1 hónap...

2010. ápr. 4. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!