Aki nem szeretne gyereket, miért nem? Erről a gyk kérdésről jutott az eszembe: Van olyan lány 30 felé aki nem akar gyereket? Többen is írtak, de az okot nem írták meg. Én viszont kíváncsi vagyok, ki miért nem?
En megértem azokat, akik a gyerek helyett az utazást választják, ha ez az életük célja, hogy minél több helyet megismerjenek a világban. Gyerekkel mar nem lehet ugyanúgy, csak máshogy. Mi gyerekkel mar nem tudunk ugy nyaralni menni ahogy tényleg szeretnénk. Vonzanak minket veszélyesebb helyek, extrémebb helyek, olyan országok, amik nem kisgyerekes családnak való nyaralási célpont, vagy a spontanitas, hogy addig megyunk ameddig bírjuk, ott alszunk ahol épp van lehetőség.
Helyette marad a családi nyaralás tengerpart közelében, kényelmes szálloda, gyerekprogram. Es miért ez? Mert egy kisgyerek más helyen unatkozna, félne, cipelni kellene mert elfárad a hosszú úton, autós úton pl sok gyerek széthányja az autót, emellett etetni itatni, pisi, kaki, fel óránként.
Akik gyerek nélkül utaznak, azoknak mennyivel érdekesebb, kényelmesebb es nem utolsósorban olcsóbb. Mi idén kisgyerekkel bevállaltunk egy távoli egzotikus utat, ez volt az álmunk. DE, gyerek nélkül biztos nem ezt a fajta kikapcsolódást választottuk volna ugyanide, hanem ami sokkal aktívabb, programokban bővelkedőbb, es megis sokkal olcsóbban jött volna ki a szállástípus es az utazás megválasztásának szempontjabol. Így tudtuk összehozni, hogy a mi álmunk teljesüljön, de a gyereknek is jo legyen, akit mellesleg nem is érdekelt hol van éppen.
Hat ez az, hogy nem minden gyerek egyforma. Lehet egy 2 évessel is túrázni (ahogy előttünk is írtak) es egy tinédzserrel is lehet rémálom a nyaralás, aki csak a tabletja társaságában tud ellenni egy szállodai szobában. Akinek meg tényleg az utazgatas fontosabb mint a gyerekvállalás, az inkább ne vállaljon, mert megszivhatja egy olyan gyerekkel akivel nem kikapcsolódás az utazás.
21-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!