Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmeslénéd, hogy milyen...

Elmeslénéd, hogy milyen aranyköpéseket mondtál vagy hallottál?

Figyelt kérdés

Nekem van két kereszttesóm, egy lány és egy fiú (aki 2 évvel idősebb a hugától). Amikor kicsik voltak, akkor keresztapám és ők néztek egy filmet a tvben.

Megszólal a fiú:

- Apa mi történt a bácsival?

- Kifingott. (meghalt)

erre a kislány mentegetőzve

- Nem én voltam Pityu volt... XDDDDDDDD

ez azóta szállóigévé vált és mindig röhögünk rajta

Vagy mamám szavai:

kapucíner = kapucni

Berzin = benzin

pizzéria =pizza

gyugni = dugni

... stb

Még tanuló koromban boltban dolgoztam és egy néni a boltban megkérdezte tőlem, hogy "ZUPP van? ==) 7 up üdítő XD

Vagy egy másik.

Pasi iskolatáskát akart venni nálam, és megkérdezte, hogy olyan "Sonka kuss" táska van XDDDDD =)) Songoku

2010. ápr. 3. 11:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

egyik bnőm feljött hozzánk egyik délután és kérdeztem tőle hogy kérsz sütit ? ő meg mondta hogy majd később.. én erre : mért meddig akarsz még itt lenni ? :D de tényleg nem rosszindulatból csak ugy jött :D

unokatesóm kislánya ugy mondja a cumit hogy : bumba

a csicskát pedig : kikka

a Tibit pedig :D : Taba

2010. ápr. 11. 15:26
 22/22 anonim ***** válasza:
A nővéreméknek van 2 kutyája, az egyiknek Rozi a neve a másiknak Töki. Egyik nap a Töki elszökött, és a nővérem futott utána, a pasija meg előtte állt (a kutya előtt) és kiabált a tesom, hogy "Fogd meg a Tökit,mert megverem", az emberek meg röhögtek. Nem tudta min röhögnek, aztán rájött, hogy fogd meg a tökit.. mert sok helyen a tökét tökinek mondják:D Hát télleg vicceS:D:D
2010. ápr. 11. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!