Elmeslénéd, hogy milyen aranyköpéseket mondtál vagy hallottál?
Nekem van két kereszttesóm, egy lány és egy fiú (aki 2 évvel idősebb a hugától). Amikor kicsik voltak, akkor keresztapám és ők néztek egy filmet a tvben.
Megszólal a fiú:
- Apa mi történt a bácsival?
- Kifingott. (meghalt)
erre a kislány mentegetőzve
- Nem én voltam Pityu volt... XDDDDDDDD
ez azóta szállóigévé vált és mindig röhögünk rajta
Vagy mamám szavai:
kapucíner = kapucni
Berzin = benzin
pizzéria =pizza
gyugni = dugni
... stb
Még tanuló koromban boltban dolgoztam és egy néni a boltban megkérdezte tőlem, hogy "ZUPP van? ==) 7 up üdítő XD
Vagy egy másik.
Pasi iskolatáskát akart venni nálam, és megkérdezte, hogy olyan "Sonka kuss" táska van XDDDDD =)) Songoku
Én: Kell kabát?
Barátnőm: Mennyiér?
Én: Kell kabát kintre?!:D
Anyukám óvónő, elmesélte a gyerekeknek A Fenyőfa Álma c. mesét.
Másnap kérdi tőlük, ki emlékszik a tegnapi mesére, eljátszák-e együtt?
Jelentkeznek, hogy emlékszik mindenki, el is játszák, kilép egy kislány, hogy ő lesz a mesélő.
Rendben, mondja Anyukám, mi is volt a mese címe?
Mire a kislány: A Fenyőfa MA ÁLL!
A barátnőm kisfia (20 hós) locsoló verset tanult az anyujától:
Anya:Zöld erdőben...
fiú: jártam
anya: szerencsét...
fiú: talátam
anya: el akart...
fiú: hervadni
anya: szabad-e locsólni? (ezt nehéz volt megtanulnia)
fiú: szabad
A kis drága azt hitte az anyukája kérdezi tőle és engedett neki. Egy idő után rájött a manó, hogy ez a versike része
Egy ismerősöm kislánya azt monta nekem hogy ő szereti a tütüt. Én csak 8 voltam a kislány meg talán 1,5-2 éves. Nem értettem mit akar mondani. Megkérdezte hogy én is szeretem? Mondtam neki hogy nem tudom mi az a tütü. Azt mondja: hát tütü a tátán (sÜSÜ A SÁRKÁNY).
Az unokahugom mindig megkapta az anyujától hogy milyen kis rafinált. Egyszer mentek a városban és meglátott egy feltuningolt autót. Azt mondja: anya nézd hogy meg van rafinálva az a kocsi.
Ő hívta a cumit dudunak.
Mamám mondta mindig: Megyek a "tesóba" nektek kell valami?
A "zupp" a kedvencem mert élelmiszer boltban dolgoztam tanulóként és sokan keresték így. :)
A férjem mesélte a múltkor hogy beszélgetett a dohányzóban. (Egy plaza-ban dolgozik és a cicamicák beszélgettek, hogy le van árazva a gyerekruha náluk.)
Férjem: Fiúruhából maradt valami jó?
Az egyik cica: Nem nagyon. Miért? Neked van gyereked?
Férjem: Igen. Azért kérdeztem!
Másik cica: És fiú vagy lány?
Hát nem hazuttolta meg önmagát!!!
Mondom a 2 éves kislányomnak:
-Kislányom, le kell egy kicsit feküdnöm. Hányingerem van.
Mire ő:-Hat! Hat ingerem van!
Én:-Bedugjuk a töltőbe a telefont, mert kimerült és így nem tudunk vele beszélni.
Kislányom:-Ha bemerül, akkor tudunk beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!