A barátnőmnek nemsoká szülinapja lesz. Arra gondoltam, hogy veszek egy emlékkönyv-szerűséget, és idézeteket, aranyköpéseket írok bele. Vannak nekem is, de érdekelnének a Ti kedvenc idézeteitek. Ötletek?
Hát mivel nekem elég morbid, kissé szadista, és nagyon perverz humorom van, ezek a kedvenceim:
A fogaid épségét a legjobban úgy őrizheted meg,ha nem szólsz bele mások dolgába.
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban.Az optimista a fényeket az alagút végén.A realista a vonat közelgő lámpáit.A mozdonyvezető meg három idiótát..
A sör lassan butít,de nem baj én ráérek!
Budapesten kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikaze.
Jézus,ki vagy a mennyekben,én is kivagyok itt a földön!
Mikor a vitában már elbizonytalanodtál,a saját igazadban,akkor ne mondj semmit,csak üss.
Nem szégyen a futás, de a k*rva anyját annak aki kerget.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki sem látott.
Főnök a szeméből őszinteség sugárzik...az egyikből őszinte gonoszság, a másikból őszinte rosszindulat.
Támogasd a baktériumokat. Egyeseknek nincs más kultúrájuk.
Amikor megszülettem, annyira meglepődtem, hogy másfél évig meg se szólaltam.
Sírfelirat: "Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott".
Sápadt holdfény sápadt holdfény, sápadt holdfény, bújj elő,
sápadt holdfény udvarában feltámadt a temető.
Temetőnek jobb sarkába 2 halálfej kuglizik,
lábszárcsonttal a kezében koponyából vért iszik.
A halálnak unokája epekővel csúzlizik,
eltalál egy öreg hapsit, aki nyomban kinyúlik.
A halálnak felesége gennyes vérben mosogat,
gennygaluska lesz ebédre hozzá véres húscafat.
Balatonnak kék vizében rohadt hulla hempereg,
kék a nyelve zöld a nyála, jó étvágyat, emberek!
:D
18/L
"A természet igazságos: aki vak, az jobban hall. Aki süket, az jobban lát. Akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik."
nézelődhetsz ezen a honlapon, nekem ez a favorit (ott vannak a humoros idézetek, de nézd meg az extraságokat is..vannak non jók, főleg a csajoknak):
utsó vok, azért majd írj, h találtál-e jókat! :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!