Mi volt az eddigi legjobb/kedvenc évetek?
Figyelt kérdés
Tehát mi volt az az év, amikor a legboldogabbak voltatok? És miért?
Nekem valamiért 2008 és 2010.
2011. okt. 25. 01:57
1/19 anonim válasza:
Nem tudom konkrét évet mondani. Általában mindig ugyanúgy érzem magam, pláne ha hosszútávon nézzük, így azt mondanám, az elmúlt évek közöl mindegyik rendben volt. (Régebbre meg nem emlékszem.)
2/19 anonim válasza:
A kicsi gyerekkorom kb. 1997 korulig.
Azota mindig "rosszabbul elunk mint 4 eve"
Es "ha nem tetszik el lehet menni" -el is megyek xD
3/19 mus musculus válasza:
Nekem azok pont a legszarabbak voltak.:D A legjobb meg... hmm, talán a tavalyi és a 2004-2007 közöttiek.
5/19 anonim válasza:
Mivel még gimnazista vagyok, inkább tanévekben gondolkodok.
Azok közül is a jelenlegi 2010-2011-esben vagyok a legboldogabb, mert most valahogy összejönnek a dolgok. :D
6/19 mus musculus válasza:
Utolsó, te a múltból pötyögsz? :D
7/19 anonim válasza:
Hoppsz, a 2011-2012-esre gondoltam. :D
8/19 anonim válasza:
2001-2004, 2005-ben kezdtem az iskolát, és meghalt a mamám :(
még jobb volt 2010, meg az előtt
10/19 anonim válasza:
2004-2005.2000-ben születtem, és mindig örömmel gondolok vissza a 4-5 éves koromra, amikor oviba jártam :D de sokszor vagyok szomorú, hogy az már nem tér vissza, soha nem leszek olyan gondtalan.Bár még nem vagyok felnõtt, de annyi problémám van/volt mostanság, hogy nem is akarok az lenni, félve, hogy ott csak még több gond lesz, mindig aggódni kell valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!