A legjobb barátnőm azért haragudott meg mert azt mondtam hogy a kedvenc együttesem a Metro Station! Mit tegyek hogy kiengeszteljem?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 18:01
1/10 anonim válasza:
Semmit!
Meg kell érteni,hogy az hogy barátnők vagytok nem azt jelenti,hogy ugyanazt szerettek.
Ízlések és pofonok!
2/10 anonim válasza:
Kiengesztelni??? mivan?? neki knée téged... miazhogy megharagudott azért mert más zenéket szeretsz mint ő? úramisten hagyd a fenébe ezt a lányt:D
3/10 anonim válasza:
Nem volt bölcs dolog tőled bevallani, hisz a legjobb barátnők ugyanazt szeretik...:DTalán máshogy kellett volna fogalmaznod! Ő mit szeret amúgy?
Mondd azt, hogy vicceltél:)Vagy talán azt, hogy ráébredtél, mekkorát is tévedtél..:)
Talán megbékél magától is idővel amúgy!
5/10 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat! egyépként a a jonas brotherst szereti és azt mondta ha továbbra is a metro stationt szeretem akkor nem áll velem szóba!
2010. jan. 12. 18:32
6/10 anonim válasza:
Vagy úyg! Ez már világnézeti kérdés, ebben nincs kec-mec...
Újbarátnő!!
7/10 anonim válasza:
Most komolyan ilyenen képesek vagytok összeveszni? -.-'
Nem baj, majd kinövitek...vagy keress egy rendes barátnőt.
17/L
8/10 anonim válasza:
Na inkább őneki kéne elásnia magát a Jonas Brothers miatt... -.-
9/10 anonim válasza:
Sose hallottam ilyenekről, de tudok békíteni nagyon :)
10/10 anonim válasza:
ASDAdadasdadasdasdasdsa!!!!144!44!!négy!felkiáltójel!!!'4!1
ó uramatyám. ezekből milyen felnőtt lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!