Melyik a legjobb vagy kedvenc palackozott vízed, ásványvized és miért?
Figyelt kérdés
tényleg van bármi különbség?2011. júl. 4. 16:15
1/12 anonim válasza:
Nekem a kékkúti Theodora. Szerintem a legfinomabb és az ásványianyag-összetétele is a legkedvezőbb.
3/12 anonim válasza:
Kékkúti Theodora. De amelyik tényleg a Kékkútról van.
5/12 anonim válasza:
Az Evian ásványvíz a legjobb,én mindig azt veszek,a francia alpokból származik.Ízre a legjobb szerintem.Egy üveg kb. 400Ft
6/12 anonim válasza:
A Borsec a legjobb, Erdelybol szarmazik.
7/12 anonim válasza:
A favorit nálam is az Evian, magasan veri az összes többit. De mivel nem engedhetem meg mindig magamnak, így ritkábban iszom, amúgy meg Janát vagy Naturaquát veszek.
Az ásványianyag-tartalma kevéssé izgat, az ízük az, ami érdekel. Ha sima csapvizet innék, akkor se lenne semmi bajom az ásványianyagok miatt.
8/12 anonim válasza:
egyértelműen Jana, természetes összetevői és különleges íze miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!