Elmeslénéd, hogy milyen aranyköpéseket mondtál vagy hallottál?
Nekem van két kereszttesóm, egy lány és egy fiú (aki 2 évvel idősebb a hugától). Amikor kicsik voltak, akkor keresztapám és ők néztek egy filmet a tvben.
Megszólal a fiú:
- Apa mi történt a bácsival?
- Kifingott. (meghalt)
erre a kislány mentegetőzve
- Nem én voltam Pityu volt... XDDDDDDDD
ez azóta szállóigévé vált és mindig röhögünk rajta
Vagy mamám szavai:
kapucíner = kapucni
Berzin = benzin
pizzéria =pizza
gyugni = dugni
... stb
Még tanuló koromban boltban dolgoztam és egy néni a boltban megkérdezte tőlem, hogy "ZUPP van? ==) 7 up üdítő XD
Vagy egy másik.
Pasi iskolatáskát akart venni nálam, és megkérdezte, hogy olyan "Sonka kuss" táska van XDDDDD =)) Songoku
Anya: Fiam, mit kergettél?
fiú: Tepkét!
Anya: nem lepkét?
fiú: de! tepkét!
Jajj a 7UP-ot mamám is Zup-nak olvasta először :D
2,5 éves kisfiam meg múltkor nagy büszkén mondta a bölcsiben a dadusnéniknek, hogy "Anyukám tud a vécébe pisilni, és a nagypapám is!"
Meg múltkor vásárolni voltunk, és nézegettem a dolgokat a polcon, mondom neki, hogy "Jé, milyen új fajta kávé ez?" ő meg ilyen kis kioktatóan azt mondta, hogy "Te nem kapsz kávét mert úgyse iszod meg." :D Na igen, tényleg nem kávézom :)
Meg ami nagyon édes volt, hogy mondtam neki, hogy a cicák szeretik a tejet, ő meg megkérdezte, hogy "A kakaót is szeretik? Isznak kakakót amikor mennek csicsikába?"
Ez egy sztori lenne a végén van az aranyköpés.
Egy cukrászdában dolgoztam csengett a telefon.
Én:Tessék ....cukrászda,miben segithetek?
Telefon:(férfi hang)Rendelhetek még ma fényképes tortát,kész lesz holnapra.
Én:Pillanat megkérdezem.
Halló igen lehet rendelni.
Telefon:Meddig vannak nyitva?
Én:20-ig
Telefon:ó akkor rohanok.
Én:Nem muszály befáradni,telefonon keresztül is megrendelheti.
Telefon:És kilesz a képen?Maga?....
Elöző vagyok,ilyen italos sztorim nekem is van.
Idős nénike a pultnál TONIKUMOT kért.Nehéz volt nem nevetnem,de higgadtan mosolyogva megkérdeztem,üditőre(tonik)vagy alkoholra vágyik(unikum).Űditőt szeretett volna inni.
Hehh! a Zupp-osat nekem is mondták már :D:D:D -.-
meg van egy bnőm mamája :
hát ugye a : Zupp = 7up
meg... egyszer a mama ment nagy boldogan haza, és mondta a bnőmnek: Gyere ki ...-kám hoztam neked Csöpit! :D:D:D (Cappy mint üdítő) XDXDXD de szegény csak angolos akart lenni... :)
én kiskoromban...:
(Büszkén, boldogan) :Anya, képzeld ma másztam ludat! és végig felmásztam rá!!!
- és nem hápogott? :D:D:D
hát most úgy ennyi, de én rengeteg hülyeséget mondtam kiskoromban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!