Miért nem figyelünk a másikra jobban?
A minap kétszer voltam egy bevásárlóközpontban.Cipőt akartam venni kb 5-en löktek fel szinte szó szerint pedig már nagy a hasam.Nem vagyok beteg mert ez egy állapot,de nem esett túl jól hogy kétszer vágtak konkrétan hasba.
A kajáldáknál egy 40-es nő majd fellökkött hogy ő jusson előbb ahhoz a szabad asztalhoz.
Nem kell senkit előre engedni a sorban vagy hasonlók nem erről van szó,de egyre sűrűben tapasztalom ezeket és hasonlókat.Mindenki rohan mint egy vadbarom montha az életw múlna rajta.Nem értem hogy ennyire nem erdekel senkit a környezete?

7-es nem kötözködni akarok, de a legtöbb helyen elmondják a kismamáknak, hogy gyere soron kivul pont azert, hogy ne üljön be a betegek köze...
En is jártam ugy mint te, ki is voltam akadva, aztan mikor kismama lettem a háziorvos kiszúrt a sorban, ugy lecseszett, hogy legkozelebb mint a kis angyal mentem soron kivul...
Tenyleg illik vigyázni egymásra, terhesen meg nem terhesen is, en a vége fele mar nem jártam bevásárlóközpontban..ott különösen figyelmetlenek leszunk

Kedves utolsó!
Érdekes én ha plázában vásárolok és tömeg van akkor sem vágtam hasba sem terhes nőt sem mást, mert figyelek.
Amikor még nem voltam terhes akkor sem.
Nem is értem majd még én kérjek bocsánatot (jah mert a sok tini arra sem képes).
tetszik vagy sem ezt tapasztalom és nem nem leszek elnézőbb azzal ha hasba vág valaki és bocsásson már meg a másik okos válaszadó is, csak mert cipőt veszek magamnak terhesen és emberek közé merek menni.

Az angliai válasolónak marhanagy szerencséje van, mert ez nem csak Mo-on, hanem másutt is így van.
És nem csak kismamákkal, hanem pl. kerekesszékesekkel is. Várhatnak, hogy keskeny helyen kikerülhessenek valamit, az emberek csak sorban szembejönnek. Aztán váratlanul a legakárhogyanabbul kinéző ember engedi el.
Vagy valaki megtartja a szembejövő egy valakinek az ajtót, és erre sorban úgy jönnek ki szemben az emberek, mintha az ajtótartónak kötelessége lenni fogni az ajtót. Rá se néznek, csak egyenesen előre, meg sem köszönik.
Egyszerűen ilyenek lettünk, nem tudom miért. Személytelenség, úgy tenni, mintha nem is látnánk a másikat.
Ami viszont érdekes, hogy a vakokkal máshogy viselkednek, nem tudom miért. Ha vak jön szembe, fehér bottal, akkor félreállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!