Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha tesco áruházba...

Szerintetek, ha tesco áruházban vásároltam egy játékot, de véletlenül elnéztem a korcsoport besorolását, kicserélik nekem másikra, ha visszaviszem a blokkal együtt?

Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha bontatlan és nem több nappal korábban vetted, akkor igen.

Legalábbis mi vittünk vissza már valamit, bár azért, mert elnéztük az árát, még aznap. Zokszó nélkül visszaadták a pénzt, le se kellett vásárolni!

2013. dec. 17. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már cseréltek blokk ellenében a Tescoban.

Természetesen a termék nem volt kibontva és a csomagolása sem volt sérült.

2013. dec. 17. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

attol függ mennyire nézted el...ha egy legot veszek amire 6+ van irva de 5 éves a fiam,nem biztos hogy visszavinném,mert tudom hogy eljátszik vele már ügyesen a gyermekem.

de válaszolva,3 napon belül bontatlan csomagolásban blokkal együtt visszaviheted(nem hőpzöngve hogy cseréljék ki de tüstént,hanem szépen kérve a vevőszolist-ezt csak tapasztalatként irtam mert kereskedelemben dolgozom)

2013. dec. 17. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Nyílván ha megvetted úgy gondoltad hogy tud vele játszani..tehát szerintem mindegy milyen korcsoport van ráírva..
2013. dec. 17. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már cseréltettem a Tescoban 1 hónapja vásárolt, bontatlan csomag legot. Mi megvettük neki november végén szülinapra, és ugyanazt megkapta karácsonyra a nagyszülőktől. A blokkjuk nem volt meg, de a miénk igen, így a mi blokkunkkal és a mamáék legojával bementem, ezt így szépen, normálisan elmondtam ott is, és kérdeztem, tudnak-e tenni valamit. Annyi volt a kérés, hogy vásároljuk le.
2013. dec. 17. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Vásárlás után egy nappal tudtam visszamenni a boltba. Blokkal, sértetlen csomagolásban visszavittem... ők visszaadták a játék árát és vettem is helyette egy másikat! :-)

2013. dec. 19. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!