Feltűnt nektek, hogy amelyik kérdés az anyagiakról szól, egyből mindenki azt írja, hogy kamu a kérdés és a kérdező szegény? Akik ezt írják irigyek? Miért baj, ha valaki minőséget, drága babacuccot, bútort stb vesz a gyerekének?
Figyelt kérdés
Nem,mielőtt elkezdenétek,nem a 400 ezres babakocsis vagyok. Csak nem értem,hogy miért kell egyből nekiugrani valakinek? Sok egyéb kérdésnél feltűnt már,hogy pl aki tud spórolni és 100-300 ezer Ft-ot félretesz,annak azt írják,hogy kamuzik. Vagy ha valakinek telik 500 ezres bababútorra stb..
Azért merült fel a kèrdés mert ahogy olvasgatok,akinek van pénze,arra azt írják szegény. Akkor ezek az emberek irigyek lehetnek?
2016. márc. 12. 18:03
21/23 Betu válasza:
Nem értelek kérdező! Most megbàntottam valakit? Pont azt írtam, hogy nem vagyok irigy. Engem nem érdekel hogy, kinek mennyi pénze van! Csak nem kell kérkedni. Ennyi volt a lényege a vàlaszomnak! Azt kell megérteni mindenkinek màsak az igényei, mindenkit màs tesz boldoggà. Van akinek szàmít a pénz meg az a lényeg sporolt pénze legyen, van akinek nincs spórolt pénze de attól a gyereke nem hinném, hogy szeretet "szegényebb" lenne! (Értem ez alatt a normális háttérrel rendelkező csalàdokat és nem azokat akik a "pénzért szülnek")Még lehet, hogy boldogabb és jobban tudja értékelni az élet apró örömeit!! Ennyi!
22/23 A kérdező kommentje:
Dehogyis:) Igazat adok teljesen!
2016. márc. 12. 23:39
23/23 anonim válasza:
Ne aggódj, aki meg azon érdeklődik, hogy kevés pénzből hogy lehet egy hétig, kát hétig enni úgy, hogy ne koplaljon valaki, arra is azt hiszik, hogy kamukérdés és csak hergeli itt a népeket. Itt atöbbségnek elképzelhetetlen, hogy mások máshogy gazdálkodnak a pénzükből, ami néha több, néha kevesebb. És akkor nyomban a kérdező a hülye. Én nem csak a gyerekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!