Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mennyi pénzt tudtok,...

Anyukák! Mennyi pénzt tudtok, ha tudtok, félretenni egy hónapban? Mekkora gyerekeitek vannak?

Figyelt kérdés
pénz, megtakarítás, család
2016. márc. 9. 16:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

igen, az jónak számít. az átlag kereset budapesten nettóban 200.000 Ft körül van.....tehát ha egy pár megkeres 400.000 Ft-ot, az már jónak mondható, ebből átlagosan 50.000-100.000 Ft-ot fog tudni félrerakni.

a mély szegénységben élőktől meg ne várj választ, gondolom ott nincs net egyrészt, másrészt meg azért az ilyen kérdésekre általában az szeret válaszolni aki nem szégyenli (vagy büszke) a helyzetére

2016. márc. 10. 13:12
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező,ezen az oldalon mindenki nagyon jól keres,min 4-5száz ezret és a felét félre is teszik. Szerintem nem sok releváns választ fogsz kapni.

5 éves fiam van,most pl a kistesóra teszek félre 20-80ezer Ft-ig,mikor melyik hónap hogy jön össze.

2016. márc. 10. 13:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi sajnos egyáltalán nem tudunk félretenni,mindkettőnknek nagyon alacsony a fizetése..2 gyermekünk van,4 és 5 évesek.

DE:azt én sem ertem egyáltalán,miért kell lepontozni azt aki tud..erre a kérdésre minden válasz hasznos,nem?

2016. márc. 10. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok,amúgy vidéken egy nagyközségben lakunk,11 éves ház,alacsony hitellel,saját autó.

Büszke sem vagyok a helyzetunkre,de nem is szégyellem,tisztességesen dolgozunk,élünk.

De az is megérne egy leírást,hogy itt a falunkban,a közvetlen környezetünkben milyen rossz körülmények között laknak sokan:/

És nem BAZ megye...

2016. márc. 10. 13:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Jelenleg nagyon változó. Van, hogy semmit, van, h 150-200.000 Ft-ot. Ez az én megtakarításom. A családét a férjem kezeli, az 100.000 Ft volt tavalyig, azóta munkát váltott, májustól emelkedik a fizetése annyival, h megint tudjunk félre tenni. Az én megtakarításomból mennek a ház körüli kisebb javítások, kisgépek, karácsony, szülinap-névnap, kisebb egészségügyi kiadások, az ővéből a nagyobbak ill ha munkanélküli lesz, akkor abból élünk.

Két gyerek van, 14 és 2 évesek.

2016. márc. 10. 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:
12: nem ezen az oldalon. mint írtam 200.000 e Ft a budapesti nettó átlagkereset tehát könnyen elképzelhető hogy az oldal 60%-a valóban megkeresi a 400-500 ezret ha ketten vannak. nyilván nagyon sokan ennek töredékét sem keresik de ők nem fognak válaszolni. ezért nem releváns feltenni egy ilyen kérdést. de attól még nem biztos hogy aki azt írja 200 ezret félre tud tenni az hazudik..
2016. márc. 10. 17:18
 17/17 anonim ***** válasza:
16-ossal egyetértek!
2016. márc. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!