Anyukák! Mennyi pénzt tudtok, ha tudtok, félretenni egy hónapban? Mekkora gyerekeitek vannak?
igen, az jónak számít. az átlag kereset budapesten nettóban 200.000 Ft körül van.....tehát ha egy pár megkeres 400.000 Ft-ot, az már jónak mondható, ebből átlagosan 50.000-100.000 Ft-ot fog tudni félrerakni.
a mély szegénységben élőktől meg ne várj választ, gondolom ott nincs net egyrészt, másrészt meg azért az ilyen kérdésekre általában az szeret válaszolni aki nem szégyenli (vagy büszke) a helyzetére
Kérdező,ezen az oldalon mindenki nagyon jól keres,min 4-5száz ezret és a felét félre is teszik. Szerintem nem sok releváns választ fogsz kapni.
5 éves fiam van,most pl a kistesóra teszek félre 20-80ezer Ft-ig,mikor melyik hónap hogy jön össze.
Mi sajnos egyáltalán nem tudunk félretenni,mindkettőnknek nagyon alacsony a fizetése..2 gyermekünk van,4 és 5 évesek.
DE:azt én sem ertem egyáltalán,miért kell lepontozni azt aki tud..erre a kérdésre minden válasz hasznos,nem?
Utolsó vagyok,amúgy vidéken egy nagyközségben lakunk,11 éves ház,alacsony hitellel,saját autó.
Büszke sem vagyok a helyzetunkre,de nem is szégyellem,tisztességesen dolgozunk,élünk.
De az is megérne egy leírást,hogy itt a falunkban,a közvetlen környezetünkben milyen rossz körülmények között laknak sokan:/
És nem BAZ megye...
Jelenleg nagyon változó. Van, hogy semmit, van, h 150-200.000 Ft-ot. Ez az én megtakarításom. A családét a férjem kezeli, az 100.000 Ft volt tavalyig, azóta munkát váltott, májustól emelkedik a fizetése annyival, h megint tudjunk félre tenni. Az én megtakarításomból mennek a ház körüli kisebb javítások, kisgépek, karácsony, szülinap-névnap, kisebb egészségügyi kiadások, az ővéből a nagyobbak ill ha munkanélküli lesz, akkor abból élünk.
Két gyerek van, 14 és 2 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!