Szerintetek felelőtlenség 1 szoba-konyhás garzonba babát vállalni? Inkább ez, vagy a 35-40 éves korban szülés a jobb?
Hol éltek? Csak azért kérdem, mert mifelénk egy 2-3 szobás lakás 9-10 millió, igaz azt fel kell újítani. kicsit nehezemre esik elhinni, hogy egy garzon 7-8 millióba kerüljön.
Mindenestre kérdésre válaszolva, lakásod még lehet később is, gyereked meg nem biztos.
Mi ketten sem bírnánk hosszabb távon ilyen pici garzonban élni,nemhogy 3-an :(
De mi furák vagyunk alapból is. Pl párom szeret hajnali 3-4 ig tv-t nézni,én meg nem bìrok tv-n elaludni (nincs is a hálónkban tv pont ezért). Ő hétvégén 10-ig alszik,én meg már 6-kor kukorékolok,főzök. Na belezavarodna a hangzavarba. Meg maga az,hogy nincs "levegő". Ez esetben én albérletbe mennék,vagy egy nagyobb faluba,ahol 8 millió ft-ért 3 szobás lakást kapnék nagy kerttel.
De ez én vagyok.
Szia! Mi is igy kezdtük 24 esen es 30m2rel. A napi ritmusunkhoz siman illeszkedett a baba, két eves koráig laktunk Ugyanott. A masodik gyerek születésével koltoztunk vegul nagyobba, most varjuk a harmadikat. Túléltük. 😊
Volt egy kis sarka, fuggonnyel levalasztva a kisagy eleinte, aztán csak siman a mi agyunk mellett. Nappal amikor aludt, egyedul voltam altalaban, ejjel ha tvt néztünk vagy beszélgettünk vagy egyeb, azt halvány feny mellett, nem a kisagyra iranyitva tettük. Nyilvan egy 5-6-7 evessel máshogy lett volna fe az elso rvekben sztem nincs a babának igénye magányra (sot)
Szerintem nem felelőtlenség. Miért lenne az? Van hol lakni, van mit enni, lesz ruhája, szeretik, kész.
A problémázók elfelejtik, hogy még 30-40 évvel ezelőtt is a legtöbb helyen az volt, hogy egy szobában lakott az egész család. Ez a mindenkinek külön szobát mozgalom az utóbbi 30 évben lett egyáltalán megengedhető, és ezzel népszerű. Addig meg az volt ami volt. Egy fűtött szoba azt csá, több generáció egyben stb. Nem jutott mindenkinek külön szoba, az szinte luxus volt. Mégis felnőttek emberek, és születtek babák, tehát az emberek szexeltek valahogy.
Egyébként meg az legelején úgyis kevesebb idő meg kedv van szexre, utána meg a nagyszülőkhöz is lehet vinni a gyereket pár órára, még később éjszakára is, ha nagyon megoldhatatlan lenne, amit nem hiszek.
A mi garzonunk 11 millióért kelt el végül, a VI. kerben...
a lányunk még odaszületett, tv-t is néztünk, nemi életet is éltünk egy paravánnal választottuk őt el, féléves korában költöztünk el...
Albérletbe adtuk ki, és abból fizettünk Budapest agglomerációban egy családi házat...
Mikor elkelt vettünk egyet...
Ha tudom, hogy megtudjuk oldani, viszonylag rövid időn belül, akkor ez nem lett volna indok arra, hogy miért ne vállaljunk.
Mikor kiadtuk lakást legalább 10 olyan jelentkező volt, aki gyerekkel akart jönni, én éreztem magam kínosan, hiszen mi azért költöztünk mert kicsi...
Sajnos nem mindenki tud a nagy lakásra, házra várni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!