Lehetséges, hogy nem fog elmúlni a szülés utáni hajhullás?
Jujj pont most gondoltam erre, h az első szülés után ez volt, oldalt kopaszodtam, úgy hullott hogy betegesnek tituláltam a helyzetet. De elmúlt,neked is el fog múlni! Majd jönnek a babahajak helyette.
28hkm, megint ez vár rám!
Köszi a válaszokat! Hát remélem hamar el fog múlni, mert elfogy a hajam, ha így megy tovább.
2-es, igen, a férjem is viccelődik rajta mikor a hajakat szedegeti a kanapéról, hogy ennyi erővel kutyát is tarthatnánk :/ És szintén katasztrófa a szerkezete is, hiába vállig ér csak, mát leváltottam a szilikonos sampont, festeni se merem.
Rosszul érzem magam emberek között, mert úgy nézek ki, mintha 2 hetes zsíros hajam lenne mindig, pedig csak ennyire kevés. Sehogy sem szeretem hordani, ha felfogom, akkor oldalt látszik mennyire ritka, ha kiengedem, akkor meg zsírosnak hat, lapos, de durván, megőrülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!