Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is szoktátok a kocsiban...

Ti is szoktátok a kocsiban hagyni a gyereket, amíg beugrotok valahova?

Figyelt kérdés

Bölcsibe menet szoktam látni, hogy ovis korú (kb 4-5 éves) gyerekeket hagynak a kocsiban, amíg a kicsit beviszik a bölcsibe. Ti is csináltok ilyet néha?

Nekem 1 gyerekem van, így nem tudom, melyik a jobb megoldás, de az biztos, nem hagynék felügyelet nélkül ekkora gyereke(ke)t.

2016. márc. 8. 10:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen hosszú időre nem. Mert mire átöltözteti a kicsit, beadja stb. az nem egy perc. De, a sarkunkon van egy kisbolt, ami előtt közvetlen meg tudok állni. Ha oda ugrok be valamiért (tej, kenyér stb), akkor kint hagyom a 4 éves fiam, ha nincs kedve bejönni. Olyankor odaadom a telefonom, nézhet mesét és meg egy perc alatt végzek.
2016. márc. 8. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Iskoláskorú gyermeket hagynék, hagyok a kocsiban, amennyiben tényleg pár percről van szó. Kisebbet nem.
2016. márc. 8. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:
97%
Mikor tankoltam, akkor az üzlethez legközelebb álltam,és míg beszaladtam fizetni bent hagytam a fiam,kb 3 perc volt,végig Őt figyeltem.De boltba vagy akárhova megyek viszem magammal.
2016. márc. 8. 12:42
 14/17 anonim ***** válasza:

6-7 évest már talán. 5évest még nem.

Nekem az volna a határ, amikor már tudom, hogy a gyerekem ha kell, kitud egyedül szállni, segítséget tud kérni... és legyen annyira jó az ítélőképessége, hogy tudja, nem a sarki alkoholistához megy oda, hanem mondjuk be a boltba vagy egy máésik anyukához.

2016. márc. 8. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én 3,5 evesem nem mindig akar kiszállni. Van hogy, könyvet nez vagy epp zenét hallgat ha tudom, hogy pár perc alatt kihozom a kicsit akkor kint hagyom bekötve, bezárva biztonságba...
2016. márc. 8. 14:56
 16/17 A kérdező kommentje:

"akkor kint hagyom bekötve,"

Sajnos a legtöbb esetben gyerekülés sincs, nemhogy "bekötés".

És javarészt nem kisebbségről van szó sajnos...

A bölcsi egy mező mellett van, segítséget max az éppen érkezők tudnak adni, ha kell, de ha pont nem hoznak gyereket, akkor nem jár arra senki...

2016. márc. 8. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:
93%
Pont ma kaptak le az anyukák a 10 körmömről egy klubban,mert szerintem felelőtlenség egy ovis korút vagy kisbabát kocsiba hagyni (vagy akár bezárva a lakásban míg elszalad 10 percre a boltba) úgyhogy ezek a válaszok most kicsit megnyugtattak,hogy nem én vagyok a "szupernaya" a "tökéletes anya" meg a "para gép" amivel illettek :(
2016. márc. 8. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!