Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Van, akinek sikerült...

Anyukák! Van, akinek sikerült csak sétával fogyni? Akinek ez volt az egyetlen "sportja"?

Figyelt kérdés

4 hónapja szültem, a nagyja gyorsan lement, de van rajtam 5-6 nagyon makacs kiló, akik ragaszkodnak hozzám :)

A kislányom egy tündér, minden munkát meg tudok mellette csinálni (van bőven a háztartáson kívül is....) vele is sokat foglalkozom, játszunk és persze naponta 2szer sétálunk kb 1-1,5 órát. De mire este 8 körül mindennel végzek, nincs energiám tornázni. Régebben, és a 9 hónap alatt jógáztam, de hát ahhoz kell min. 1 óra nyugiban....az ugye most nincs.

Férjem sokat segít, persze ő is fáradt, mire hazaér.

Van esély így fogynom? Sikerült már valakinek? Ja, egyébként teljesen normálisan étkezem (reggeli, ebéd, aztán este 6 után max. gyümölcs vagy zabpehely, napi 2-3 liter folyadék). Ja, és szoptatok.

Szerintetek?

2010. ápr. 1. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Ha szopiztatsz, egy pár kg marad, mert a hormonok nem engedik a fogyást!

Nekem 1 éves a babám, szopiztatok még és 4 kg + van rajtam, amit senki nem hisz el, mert vékony vagyok!

Kérdeztem a nőgyógyászt, hogy miért állt meg a súlyom és Ő mondta ezt a hormon dolgot, viszont nem feltétlen mindenkinél van ez így!

2010. ápr. 1. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat sétálok a babával, 2,5- 3 órát, és jelentem, működik! Eddig 3 kilót fogytam egy hónap alatt. Lehet, hogy nem olyan sok, de ha marad ez az ütem, akkor nyárra már nagyon jó lesz!:-)
2010. ápr. 2. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is minimum 2 órát sétálok a fiammal és 12 kilót fogytam 3 hónap alatt. Igaz én nem szoptatok,úgyhogy kerülöm a szénhidrátos ételeket
2010. ápr. 2. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Sétával működik. Én naponta két alkalommal voltam kinn a babával (nyári baba és késő őszig ki tudtunk menni 2szer)

Egy alkalom 3 óra körül volt, és 6-7 km :) A férjem megnézte útvonaltervezővel a sétautunkat. Aztán mivel nem akartuk elhinni, így a babakocsira szereltünk egy kilométer-számlálót és tényleg.

Szóval én naponta 12-14 km-ert gyalogoltam a babával. Most vékonyabb vagyok mint szülés előtt

:D Idén meg már kocogásra váltunk, hisz jön a nyuszimotor időszak. Állandóan futhatok majd a babám után.

2010. ápr. 2. 13:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Óóóóó, de jó Nektek :) Így most én is reménykedhetek, hogy talán-talán megszabadulok attól az 5-6 kg-tól. Igazából nem is az zavar, hogy 60 kg vagyok,hanem hogy az egész a hasamra és a derekamra összpontosul.....mármint a plusszok. Legalább, ha mindenhova jutna egy kicsi, de így....

Köszi, hogy írtatok, így mégnagyobb lendülettel kezdek neki.

További jó sétákat :)

2010. ápr. 2. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
A séta nagyon jó, főleg, ha szoptatsz. De! Egy jó tanács! Ha nem akarod, hogy idő előtt leszokjon, akkor még ne kezdj tornázni. Sajnos nálunk így történt, bár 9,5 hónapos volt ekkor, de akkor is nagyon sajnálom. Szopi után pedig hajrá! Én a délelőtti alvásidőben dvd-re aerobicoztam (Norbi, Béres Alexandra...). Na, ettől olyan csini lettem, mint még soha! :) Közben, ha az étkezésre is figyelsz, akkor néhány hónap alatt le fog menni a többi. Ne légy türelmetlen, most a baba az első! Tudom, nehéz megállni! :)
2010. ápr. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!