Anyukák! Van, akinek sikerült csak sétával fogyni? Akinek ez volt az egyetlen "sportja"?
4 hónapja szültem, a nagyja gyorsan lement, de van rajtam 5-6 nagyon makacs kiló, akik ragaszkodnak hozzám :)
A kislányom egy tündér, minden munkát meg tudok mellette csinálni (van bőven a háztartáson kívül is....) vele is sokat foglalkozom, játszunk és persze naponta 2szer sétálunk kb 1-1,5 órát. De mire este 8 körül mindennel végzek, nincs energiám tornázni. Régebben, és a 9 hónap alatt jógáztam, de hát ahhoz kell min. 1 óra nyugiban....az ugye most nincs.
Férjem sokat segít, persze ő is fáradt, mire hazaér.
Van esély így fogynom? Sikerült már valakinek? Ja, egyébként teljesen normálisan étkezem (reggeli, ebéd, aztán este 6 után max. gyümölcs vagy zabpehely, napi 2-3 liter folyadék). Ja, és szoptatok.
Szerintetek?
Szia!
Ha szopiztatsz, egy pár kg marad, mert a hormonok nem engedik a fogyást!
Nekem 1 éves a babám, szopiztatok még és 4 kg + van rajtam, amit senki nem hisz el, mert vékony vagyok!
Kérdeztem a nőgyógyászt, hogy miért állt meg a súlyom és Ő mondta ezt a hormon dolgot, viszont nem feltétlen mindenkinél van ez így!
Sétával működik. Én naponta két alkalommal voltam kinn a babával (nyári baba és késő őszig ki tudtunk menni 2szer)
Egy alkalom 3 óra körül volt, és 6-7 km :) A férjem megnézte útvonaltervezővel a sétautunkat. Aztán mivel nem akartuk elhinni, így a babakocsira szereltünk egy kilométer-számlálót és tényleg.
Szóval én naponta 12-14 km-ert gyalogoltam a babával. Most vékonyabb vagyok mint szülés előtt
:D Idén meg már kocogásra váltunk, hisz jön a nyuszimotor időszak. Állandóan futhatok majd a babám után.
Óóóóó, de jó Nektek :) Így most én is reménykedhetek, hogy talán-talán megszabadulok attól az 5-6 kg-tól. Igazából nem is az zavar, hogy 60 kg vagyok,hanem hogy az egész a hasamra és a derekamra összpontosul.....mármint a plusszok. Legalább, ha mindenhova jutna egy kicsi, de így....
Köszi, hogy írtatok, így mégnagyobb lendülettel kezdek neki.
További jó sétákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!