Miért irigy az átlagos szülő a gazdag szülőre?
Egyáltalán nem vagyok irigy "átlagos" szülőként senkire. A hivalkodást viszont ki nem állhatom. Ha ilyen emberrel akadok össze, akkor sem irigylem, inkább csak nem értem. Én sem sem verem magam a hajléktalannak, hogy hú de jó nekem hozzá képest.
De a kérdésed így nem értelmezhető, írj példát. Általában aki meg van sértve, mert másoknak nem tetszik amit csinál, az mindig azt gondolja, hogy irigyek rá. A legritkább esetben van így valójában.
Szóval amíg nincs szituáció, nincs igazi válasz, csak általánosítások, mint a kérdésed.
Az ha valaki kérkedik aztal mert sok pénze van azt elítélem,DE sok esetben azok tesznek megjegyzést akik irigyek akik nem "gazdagok"!!
Csak egy példa: nem vagyunk gazdagok! Magánkórhàzban szülök csak új ruhát új bsbakocsit kap a babánk stb.És nem azért mert gazdagok vagyunk és nem adom elő magam higy huu mindenki ájuljon el ettől.Én ezért a párommal hosszú évekig güriztem mindketten másodállásban; szó szerint a szart pucoltam...Mert én szerettem volna magánba szülni. Ha valski új ruhát vesz az már gazdag? Nem.Mi nem járunk nyaralni egzotikus helyekre,sőt nyaralni sem igazán máshogy kapcsolódunk ki.ha valaki megkérdezi hol szülök elmondom és egyből kapom a megjegyzéseket! Miért is fáj ez a másiknak?
Én ismerek igazán gazdag embereket mégsem vagyok irigy. Mindenkinek joga van a saját pénzét arra költeni amire akarja!Kinek mi köze ehhez?
Ez mar a sokadik babakocsis kerdes most hirtelen, nem unjatok meg? Senkit nem erdekel, hogy a masik miben tologatja a gyereket....
En valami nagyon rossz kornyeken lakom, de tolem sose kérdezte meg senki, hogy mennyiért vettem a babakocsit vagy mennyit költok a babára? Egyedul a barátnőm kérdezte, hogy milyen pelust vegyen, nekem mi vált be...de semmi irigység nem volt a kérdésbe sem a válaszban...
Sokkal jobban "irigylem" azt az anyukat az utcánkban akinek az Anyukaja napi 2x eltudja vinni sétálni a babat( fogalmam sincs milyen babakocsiban) mert sajnos az enyem messze el, es 2 gyerek mellett meg munka mellett csak a ferjemre számíthatok este 6 utan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!