Anyukák! Ti a gyerkőc mellett mennyire vagytok otthon "tipp-topp" állapotban?
Ugyanannyira, mint a gyerekek előtt.
Sosem voltam egy kiöltözős-magassarkús-agyonsminkelt típus, de azért persze odafigyelek magamra, csinos vagyok, csak inkább a sportosan elegáns stílus áll közel hozzám, minimál sminkkel :)
A párom így ismert meg, sőt, ha cicababa lennék, valószínűleg nem lett volna hosszú életű a kapcsolatunk :)
Itthon csinos melegítőnaci/cicanaci van rajtam normális, tiszta szűk felsővel, a hajam rendezett, bár össze szoktam fogni. Akár még utcára is kimehetnék így, de nem szoktam.
A smink nálam kimerül a BB krémben és a szempillaspirálban, bár ezeket itthonra feleslegesnek tartom, főleg mert hétvégén szoktam néha durmolni egyet ebéd után :)
A hajam derékig érő, egyenes, sötétbarna, jelenleg frufruval. Mindig dicsérik, hogy milyen szép, pedig csak 2-3 havonta járok fodrászhoz vágatni és festetni :)
A körmömön géllakk van, havi 1x megyek, 1 óra alatt megvan és nem kell vele törődnöm, házimunkázhatok is nyugodtan :)
Dolgozni farmerban vagy vászonnadrágban, csinos pulcsiban, kardigánban, blúzban vagy felsőben járok, cipőim minőségiek, de alapvetően inkább kényelmesek, mint dögösek, mert egész nap talpalok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!