Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti a gyerkőc mellett...

Anyukák! Ti a gyerkőc mellett mennyire vagytok otthon "tipp-topp" állapotban?

Figyelt kérdés
Most nem nagyestélyire, meg full sminkre gondolok...HOgy érzitek, a párotok "elégedett" veletek, nem hanyagoltátok el magatokat?
2016. márc. 4. 15:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem 1 naponta, 2 naponta, bocs elgépeltem.
2016. márc. 4. 18:29
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
8-as, aligha, mert ugyanúgy le vagyok pontozva, holott nem sminkelek. ;) (első válaszoló voltam)
2016. márc. 4. 18:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozgat le...lehet csak az a jo, ha valaki azt irja, h ugyan hogy lenne mar ideje ilyesmire gyerekmellett....
2016. márc. 4. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy gyerekem van még,teljesen ugyanolyan vagyok,mint előtte,annyi,hogy nem 16 évesnek hanem 18nak néznek a 26 évemmel. Nem hanyagoltam el magam,és szerintem ha nyáron megszületik a tesó sem fogom.Szerintem mindenkinek arra van ideje amire akarja,lehet az első 2-3 hétben nem leszek teljesen tipp-topp,de biztos,hogy ápolt leszek tiszta ruhában,minimális sminkel.
2016. márc. 5. 09:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Ugyanannyira, mint a gyerekek előtt.

Sosem voltam egy kiöltözős-magassarkús-agyonsminkelt típus, de azért persze odafigyelek magamra, csinos vagyok, csak inkább a sportosan elegáns stílus áll közel hozzám, minimál sminkkel :)

A párom így ismert meg, sőt, ha cicababa lennék, valószínűleg nem lett volna hosszú életű a kapcsolatunk :)

Itthon csinos melegítőnaci/cicanaci van rajtam normális, tiszta szűk felsővel, a hajam rendezett, bár össze szoktam fogni. Akár még utcára is kimehetnék így, de nem szoktam.

A smink nálam kimerül a BB krémben és a szempillaspirálban, bár ezeket itthonra feleslegesnek tartom, főleg mert hétvégén szoktam néha durmolni egyet ebéd után :)

A hajam derékig érő, egyenes, sötétbarna, jelenleg frufruval. Mindig dicsérik, hogy milyen szép, pedig csak 2-3 havonta járok fodrászhoz vágatni és festetni :)

A körmömön géllakk van, havi 1x megyek, 1 óra alatt megvan és nem kell vele törődnöm, házimunkázhatok is nyugodtan :)

Dolgozni farmerban vagy vászonnadrágban, csinos pulcsiban, kardigánban, blúzban vagy felsőben járok, cipőim minőségiek, de alapvetően inkább kényelmesek, mint dögösek, mert egész nap talpalok :)

2016. márc. 5. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves lepontozó, attól hogy mínuszt nyomsz mi még nem fogunk rosszabbul kinézni ;-)
2016. márc. 5. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!