Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák, akik a...

Anyukák, apukák, akik a kúszó-mászó baba mellett kutyát, macskát tartotok: ti milyen gyakran porszívóztok ill. mostok fel?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 14:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Benti kutyánk, és macskánk van. Naponta felporszívózok, és minden másnap felmosok. Mondjuk ilyen esős, sáros időben is mindig felmosok. Szóval nincs kőbe vésve, hogy H-Sz-P, inkább igény szerint.
2016. márc. 1. 15:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Porszívózni naponta legalább egyszer,de van hogy többször szükséges.Felmosás átlag heti egyszer.
2016. márc. 1. 16:24
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésre adott válaszokat.
2016. márc. 1. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon röhögök azon, aki azt írta, nincs a kutyájának szaga:D

CSak nem érzitek, mert már megszoktátok. A cigis se érzi magán a büdöset, mert hozzászokott.

Nyugodj meg, egy kutyát nem tartónak kifordulna a bele a szagtól, amiben éltek.

Az meg, h nem látszik a lakáson, h kutya van...max ti nem látjátok, nektek nem tűnik már fel.

2016. márc. 1. 18:16
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Latszik, hogy mennyire nem ismered a kutyakat, utolso... :) A kutyam a munkahelyemen is velem van öt emberrel egy szobaban, mindenki mondja, mennyire mazlistak vagyunk, hogy nincs abszolut szaga! Egyes kollegaimnak viszont van! :)
2016. márc. 1. 18:21
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

14es válaszoló kicsit frusztrált :D

Na hát nekünk is van kutya a lakásban! Naponta két naponta porszívózok,naponta 2szer söprök,2-3naponta felmosok. Emellett ha valahol valami foltot látok a földön rögtön antibakteriális törlőkendővel törlöm fel!

Gyönyörű,tiszta,illatos az otthonunk.😃 ez a 14es-nek szólt többek közt 😀

2016. márc. 1. 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:
38%

1-es. Talán azért mert a kérdés azokbak szól "akik kutyát macskát tartotok". Ergo akinek nincs annak nem hasznos a válasza mert nem neki szól a kérdés..

Benti cica van, kettő is, 2 naponta porszívózok, a kanapét naponta kefélem. Felmosni egy héten 2-3szor szoktam.

2016. márc. 1. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
2. vagyok, terrierünk van és neki sincs szaga. Többen meg is jegyezték, h máshol érződik, ha kutya van tartva, nálunk nem. Ivartalanított, lehet, h ez is számít.
2016. márc. 1. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:

én is azt mondanám, hogy igény szerint, nálunk ez 1-2-3 naponta van, egyszerűen akkor porszívózz meg takaríts, amikor úgy érzed, hogy szükséges, mindenki más az ideális tisztaság a lakásban. ha a patika tisztaságot szereted, akkor nyugodtan naponta, vagy naponta többször, ha lazább vagy, akkor 2-3 naponta. mi is megmossuk a kutya lábát meg fenekét minden séta után, pedig nem kicsi, 20 kiló. a furminátor szuper, esténként kikefélgetjük, és nagyon keveset hullik tőle.

14-esnek én is üzenem, hogy egy normális, egészséges, megfelelő étrenden tartott kutyának teljesen semleges a szaga, főleg ha a fekhelyét is kimosod időnként. nálunk már többen megjegyezték, hogy ha nem látnák a kutyát, nem gondolnák, hogy van. én megértem, hogy nem szereted a kutyákat, én sem szeretem a dinoszauruszokat, az almazöld szekretereket, meg a tudatlan embereket, mégsem kezdek el fröcsögni.

2016. máj. 6. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!