Szülés előtt ti is feltöltöttétek a kamrát?

Nyilván egy értelmes háziasszony nem negyedkiló mosóport vásárol, sem tekercsenként a wc- papaírt vagy zacskónként a tésztát. Bizonyos készlet mindenkinél van otthon, de az amire a kérdező "készül" az butaság, felesleges. Persze akit nem zavar, hogy a lakásából bolti raktárat hoz létre az felőlem csinálja.
(ja és nem mellesleg olyan férfival sose vállalnék gyereket, aki ha kérem nem tud megvenni egy csomag réteslisztet)

18-as vagyok.
A 22-sel értek egyet. Nem arról van szó, hogy én milyen kemény voltam (bár továbbra sem értem,hogy többedik szülésnél, ki az, aki akármilyen nehéz szülése volt hetekre el tudja magát engedni), hanem normál háztartásban nem egy bögre mosópor van otthon, vagy nem 1 dl tusfürdő.
Normál esetben azért van annyi,hogy pár napig kihúzzák vele, de amire a kérdező készül, az valóban azt engedi feltételezni,hogy hetekig ki sem mozdulnak a házból.
Meg nyilván, ha valaki nem tud elmenni bevásárolni egy órára, az,hogy tud főzni a tartós élelmiszerekből?

hat akkor en biztos egy ufo vagyok, de ket het tejlaz utan mikor hazajottem, nagyon.nehezen tudtam mozogni. mint irtam legkozelebbi bolt 50 perc, autot nem vezetek, fozni ugyan tudtam otthon de miert is ne vasaroltam volna e elole....amugy is tartok 2 havonta nagy vasarlast es akkor mindent elore megveszek....ez szimpla elore latas miert hagytam.volna szules utanra ha elotte is elintezhetem?? 22 te meg olvass vissza mielott valaszolsz mert senki nem.irt olyat hogy terhesseg alatt nem tud vasarolni.
nem egy evre elore vasarolok, de a szules utani par hetben nem ezzel akartam a foglalkozni, a ferjem meg este 8ra er haza, hala a vasarnapi zarva tartasnak ugye akkor sem tud elmenni, raadasul nem azokat veszi amiket kerek, mi nem ertheto azon hogy egy ilyen helyzetben nekem pl sokkal kenyelmesebb ha elore vasarolok, es ez fuggetlen attol milyen szulesem volt....ha kijottem a korhazbol, nem a tesco auchan az elso ahova menni akarok!! tenyleg ufo vagyok nem is ertem

Nekem nincs jogsim, férjem pedig hétköznaponként este 7-re ér haza, a legtöbb bolt (Penny, Spar, Lidl) 8-ig van nyitva, így gyorsan el szoktunk menni havi egyszer nagybevásárolni valamelyikbe. A többi napon csak gyalog szoktam beugrani valamelyik boltba, egy-kéz dologért, ami még kell a főzéshez. Hétvégén 40 perces sorok vannak a hiperekben, a szombatot nem szeretjük ezzel tölteni.
Férjem egyedül nem szeret vásárolni, sok mindent nem talál meg és akkor vagy kihagyja vagy telefonon magyarázgatom neki merre menjen.

Kérdező, az én párom is ugyanilyen.. Ráadásul ha ő bevásárolni megy, akkor nem hajlandó listát írni, ott akarja kitalálni, hogy mi kell..nagyszerű. Így lesznek az 1 órás bevásárlásokból 3..gyűlölöm ezt, és egyébként ő is. Szóval inkább megírom én a listát arról, hogy pontosan mi kell és elmegyek vele, mert különben saját magát is kiidegeli és engem is.
Emiatt én tuti bevásárolnék 3-4 hónapra előre (bár egyébként is kb 2-3 hónapra elég dolgaink szoktak lenni), mert biztos nem lesz kedvem ezzel foglalkozni. Elég hogy a zöldségeshez és a pékségbe el kell menni.
A listával se megyek sokra, mert ha valami nincs, akkor a párom majd ott ácsorog és vakarja a fejét, hogy mit hozzon helyette..
#22 Tanulj meg olvasni.

18-as vagyok. Senki nem mondta,hogy nincs jogod "beszélgetni", mert egy gyereked van.
Én csak leírtam,hogy NEKEM speciel már csak a Nagy miatt is menni kellett. És nem, nem először a Auchanba mentem a kórházból, de nem is vártam egy hónapot az első vásárlásig. De nyilván nekem könnyebb,mert van jogsim, kocsim, meg egy életképes férjem, aki azért minimum 3-4 dolgot (sőt többet is) meg tud venni a boltban,ha megkérem.

az én férjem is életképes, csak este 20.00-kor, 10 óra meló és 2 óra utazás után baromira nincs kedvem a bolttal zaklatni őt. Hogy nem nézi az árakat az nem életképesség hanem lustaság.
Jogsim meg nekem is van, csak friss jogsival, gyerekkel nem biztos hogy szívesen vezetek.

Szerintem kár ezen vitázni!
Mindenkinek mások a körülményei. NÁLUNK meg lehetett oldani az étkezést anélkül,hogy több hónapra bevásároltunk volna. Ennyi. Van akinek sikerül, van akinek nem, mert mások a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!