Szülés előtt ti is feltöltöttétek a kamrát?

Kedves kérdező: Mivel itt a nem "apránként, hanem egyszer nagy tételben vásárolók" mindjárt fejüket veszik a többieknek, így megkérdezem, hogy általában milyen mennyiségben vásárolsz?
Havonta 1x mindent, vagy apránként amikor kell?

Mi nem érthető azon,hogy valakinek nem akkora gond megoldani,hogy beszerezzen egy csomag tésztát, vagy egy kiló lisztet?
Esküszöm, nem megbántani akarok senki, de sokan, főleg az első gyereknél tényleg sok mindent nem tudnak megoldani, aztán a másodiknál jönnek rá,hogy az élet az nem áll meg. Pár nappal a hazajövetel után, már simán ráhagytam akár a férjemre a babát egy órára és mentem intézni, amit kell. Simán belefért beugrani mondjuk a Spar-ba megvenni a másnapi ebédhez valót. Sőt,két hetes volt a pici, amikor a fiamnak nyílt nap volt az oviban,
és ott is ott voltam másfél órát.
Persze, aki úgy érzi magát biztonságban,hogy vesz több kiló szárazélelmiszert tegye, csak nekem ez egy kicsit olyan "túllihegés" (tudom, ezzel sem leszek népszerű). Egy gyerek mellett ezeregy dolgot meg kell tudni oldani, amihez képest mondjuk a wc papír megvásárlása lófütty!

Jól van 18-as, megy a buksisimi, kemény csaj vagy, én kevésbé. 1 hónappal a szülés után is még alig csoszogtam, pár perces séta után rogytam össze.
Igaz, kemény szülésem volt, vérátömlesztésre volt utána szükségem. Vákuum, nem csak méhszájig repedtem, hanem a mészáj is repedt, méhsüllyedés, hüvelyfalsérv, ödéma, babafejnyi aranyér, örültem hogy túléltem én is és a kicsi is épségben kijött.
Jó volt hogy nem akkor kellett akár WC-papírért, akár egy csomag tésztáért szaladni, mert én nem tudtam menni, a férjemre pedig otthon volt szükségem.
A tesco itt nem szállít, az ebédet így is rendeltük.
Nyilván nem kell fél évre készletezni, de jó, ha nem a kórházból való hazaérkezés után jön rá az ember, hogy ez sincs és az sincs (ami egyébként alapvető a háztartásban). A babával kapcsolatban így is akad jó pár dolog, ami csak utólag merül fel, hogy kell, elég azért rohangálni (valakinek).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!