Kéttanosok! Ti feltöltöttétek az érettségi bizonyítványt és\vagy középiskoláit idegen nyelven is?
Figyelt kérdés
Én csak Magyarul töltöttem fel mindent és már fel is lett dolgozva,csak azon gondolkodtam,hogy lehet feltöltöm az érettségit angolul,Nehogy ne fogadják el pl a nyelvvizsgát... Szerintetek?
Köszi előre is!
2014. júl. 9. 10:21
1/4 anonim válasza:
Én angolul is feltöltöttem a biztonság kedvéért.
3/4 anonim válasza:
Ha magyarul töltöd fel (kis m), az is elég, mert ez egy közigazgatási eljárás, ami magyarul folyik, és a záradék tartalmaz mindenféle információt, ami kell. A másik nyelvi változat külföldi használatra van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is felhívtam őket és azt mondták,hogy rendben van.
Igen véletlenül nagy M-mel írtam,sajnos hajlamos vagyok az ilyesmire az interneten.. Szerencsére nem olyan szakra jelentkeztem,ahol nagyon nézik a helyesírást,de igyekszem figyelni erre :)
2014. júl. 10. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!