Szülés előtt ti is feltöltöttétek a kamrát?

Egyébként is szoktunk nagy bevásárlásokat tartani, amikor már nagyjából minden tartós élelmiszer kifogyott.
Biztosan elmennék vásárolni szülés előtt, csak ezúttal még többet vásárolnék, mint szoktam.

annyiban jó, hogy nekem az első 3 hónapban apa járt vásárolni...egyrészt mert a közelben a gyalog megközelíthető spar 70 perc séta oda vissza ami császár után nem ment egyből, másrészt friss jogsival nem nagyon akartam vezetni, meg hát kényelmesebb is volt így nekem.
szóval annyiban jó előre vásárolni, hogy ugye ha apa megy vásárolni az minimum 3000 Ft-al drágább mint ha én mennék mert ő abszolút nem nézi az árakat :))
amúgy meg sokat rendeltem házhoz a Tescótol is, szóval wc papír meg ilyesmik tulajdonképpen ráérnek alkalmi házhoz rendeléssel is..

Persze, miért is ne, pláne, ha párod dolgozik és nincs nagyika, aki vigyázna a gyerkőcre az elején, míg bele nem rázódsz, hiszen hullafáradt leszel (amúgy lehet, a főzéshez is!).,később meg úgyis vesz majd párod vagy te ezt-azt, ami hiányzik épp az éléskamrából.
És pelusból is vásároltam egy rakást, meg popsikrémből, törlőkendőből, amik tudtam, hogy mindenképp kelleni fognak, nem úgy, mint pl. cumi, mi azt később vettünk, megnéztük, kelleni fog-e egyáltalán.

Persze, megvehetitek, eláll addig. Mi szüléstől függetlenül mindig fel vagyunk ezekkel tankolva. Most ilyen, hogy liszt, cukor, nem szeretem egyesével vásárolgatni, ha fogytán van, mindig veszünk egy 10 db-os nagy csomaggal, aztán egy darabig elég. Mosószer, öblítő meg tisztálkodó szerek is vannak itthon mindig bőven. Mondjuk tejből nem az UHT-sat vesszük, de hát ki mit szeret.
Viszont ennyire nem kell ráparázni a dologra, azért tudtok majd vásárolni a baba megszületése után is.

Lehet. hogy lekvár főzés megy otthon, azért kell a sok cukor... :D
Nálunk évente fogy el kb. 3 kg barna cukor pedig egészen sokat szoktam sütni..

Én egyik szülésem előtt sem csináltam ilyet.
Nem háborúra készülsz, hanem szülni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!