Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés előtt ti is feltöltötté...

Szülés előtt ti is feltöltöttétek a kamrát?

Figyelt kérdés
Április 1-re vagyok kiírva. Arra gondoltam, még elmegyünk a férjemmel nagybevásárlásra és megveszem a tartós élelmiszereket (tészta, étolaj, tartós tej, liszt, cukor, stb) és feltöltöm a kamrát, plusz wc papír, szappan, tusfürdő, mosószer, stb kb júniusig. Szerintetek jó így előre vásárolni?
2016. febr. 29. 13:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként is szoktunk nagy bevásárlásokat tartani, amikor már nagyjából minden tartós élelmiszer kifogyott.

Biztosan elmennék vásárolni szülés előtt, csak ezúttal még többet vásárolnék, mint szoktam.

2016. febr. 29. 13:19
 2/30 anonim ***** válasza:
51%
Nincs kamránk, de ha lenne se csináltam volna ezt.
2016. febr. 29. 13:20
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

annyiban jó, hogy nekem az első 3 hónapban apa járt vásárolni...egyrészt mert a közelben a gyalog megközelíthető spar 70 perc séta oda vissza ami császár után nem ment egyből, másrészt friss jogsival nem nagyon akartam vezetni, meg hát kényelmesebb is volt így nekem.

szóval annyiban jó előre vásárolni, hogy ugye ha apa megy vásárolni az minimum 3000 Ft-al drágább mint ha én mennék mert ő abszolút nem nézi az árakat :))

amúgy meg sokat rendeltem házhoz a Tescótol is, szóval wc papír meg ilyesmik tulajdonképpen ráérnek alkalmi házhoz rendeléssel is..

2016. febr. 29. 13:22
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze, miért is ne, pláne, ha párod dolgozik és nincs nagyika, aki vigyázna a gyerkőcre az elején, míg bele nem rázódsz, hiszen hullafáradt leszel (amúgy lehet, a főzéshez is!).,később meg úgyis vesz majd párod vagy te ezt-azt, ami hiányzik épp az éléskamrából.

És pelusból is vásároltam egy rakást, meg popsikrémből, törlőkendőből, amik tudtam, hogy mindenképp kelleni fognak, nem úgy, mint pl. cumi, mi azt később vettünk, megnéztük, kelleni fog-e egyáltalán.

2016. febr. 29. 13:23
 5/30 anonim ***** válasza:
33%
de egyébként a Tescos kosarat is feltölteni legalább 1 óra nálam a webshopból, szülés után ha lett volna egybefüggő egy órám, amit nem alvással töltök, akkor sem biztos, hogy azt Tescozással szerettem volna tölteni...ilyen szempontból szerintem nem baj ha úgy vásárolsz hogy az első 3-4 hétben tényleg csak tejért meg kenyérért kelljen ugrasztani az apukát
2016. febr. 29. 13:23
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk a cukor vásárlás előtt mindig értetlenül állok..hogy hosszú hétvégék előtt mindenki vesz vagy 3 kartonnal....nálunk egy év alatt nem fogy el 3 kg :D
2016. febr. 29. 13:25
 7/30 anonim ***** válasza:

Persze, megvehetitek, eláll addig. Mi szüléstől függetlenül mindig fel vagyunk ezekkel tankolva. Most ilyen, hogy liszt, cukor, nem szeretem egyesével vásárolgatni, ha fogytán van, mindig veszünk egy 10 db-os nagy csomaggal, aztán egy darabig elég. Mosószer, öblítő meg tisztálkodó szerek is vannak itthon mindig bőven. Mondjuk tejből nem az UHT-sat vesszük, de hát ki mit szeret.

Viszont ennyire nem kell ráparázni a dologra, azért tudtok majd vásárolni a baba megszületése után is.

2016. febr. 29. 13:28
 8/30 anonim ***** válasza:
73%
Nem! Nem világvégére készültem, hanem szültem. A férjem sem mozgáskorlátozott, ő is be tud egyedül vásárolni.Szerintem hülenek is nézet volna, no meg meg is haragudott volna, ha ennyit nem bírnék rábízni.
2016. febr. 29. 13:29
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. hogy lekvár főzés megy otthon, azért kell a sok cukor... :D

Nálunk évente fogy el kb. 3 kg barna cukor pedig egészen sokat szoktam sütni..

2016. febr. 29. 13:30
 10/30 anonim ***** válasza:
88%

Én egyik szülésem előtt sem csináltam ilyet.

Nem háborúra készülsz, hanem szülni fogsz.

2016. febr. 29. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!