Szülők, nektek mi a véleményetek az ilyen gyerekkantárról?
Gyermek biztonsági hám.
Van olyan helyzet, amikor szükséges.
Nekem csak 2 gyerekem van, így nem volt rá szükség.
Akinek 3, vagy több kicsi gyereke van, annál nagyon is érthető, ha bizonyos esetekben használja.
Az viszont kiakaszt, amikor anyuka feldobja a gyerekre, és húzza maga után, mint egy neveletlen kölyökkutyát és közben nyomkodja a telefont...
Használom. Nálunk bevált, sokkal szabadabb a gyerek.
Nővéremnek 3 gyereke van, mindnél használta.
Nagyon eleven gyereknél használnám, de egyébként nem tartom szükségesnek.
off: Egyszer láttam ennek a DIY verzióját. Egy kisebbségi apuka sétáltatta úgy a gyerekét, hogy annak neonszínű cipőfűző volt a derekára kötve.
Szerintem nem rossz találmány, de én eddig nem éreztem szükségét. Viszont az tény, hogy a gyereknek nagyobb mozgásteret ad, mint az, hogy az egyik kezét felfelé tartva fogja a szülő kezét.
Más kérdés, hogy itthon nincs elterjedve, és ha valaki mégis használja, készüljön fel rá, hogy kígyót-békát mondanak rá, akár idegenek is. Voltam már ilyesminek szemtanúja, bevásárlóközpontban ment így egy anyuka a kisgyerekével, majd egy szemmel láthatóan számukra idegen nő odalépett, és ordenáré módon becsmérelni kezdte az anyukát, hogy hogy képzeli, hogy így megalázza a gyereket, pórázon vezeti, mint egy kutyát, hívni kéne a gyermekvédelmet, stb. Már annyira bicskanyitogató volt, hogy én léptem oda kéretlenül is, és hívtam fel a nő figyelmét arra, hogy nem a hám a megalázó, hanem az, amit ő művel, és ha egy mód van rá, ne inzultáljon vadidegen embereket, mert a biztonsági őrök teljes joggal fogják kipenderíteni.
Na, én pl. még ha szükségét is érezném egy hámnak, akkor sem biztos, hogy használnám, pont azért, mert nem szeretnék lépten-nyomon félkegyelműekkel hadakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!