Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Haszontalan vagyok szerintetek?

Haszontalan vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
Van 3 gyerekem, 15, 9 évesek és 2 hónapos a legkisebb. Ellátom a háztartást, főzök, mosok , takarítok mindenkire. A picit igény szerint szopiztatom, van hogy óránként. 16 évnyi munkaviszony van mögöttem, most Gyesen vagyok. A férjem ma azt vágta a fejemhez, hogy haszontalan és lusta vagyok. Mindezt azért mert nem jutott eszembe kimenni a telekre felszedni a tulipánhagymákat. És mert nincs mindig kész déli 12-re az ebéd. Nektek mire jut időtök a pici baba mellett? Ügyeskedtek, hasznoskodtok? Mellesleg állkapocstörésem is van már egy hete.
2010. márc. 31. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A Te férjedre is ráférne egy olyan pár nap, amikor egyedül hagyod a gyerekekkel meg a háztartással. (Valamelyik csatornán szokott lenni egy ilyen műsor, csak nem tudom a címét.)
2010. márc. 31. 16:19
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

A férjed egy b.rom,bocsánat.

Nekem elejétől iszonyú alvó volt a babám, volt hogy 2 napba telt mire elpakoltam amit máskor 1 óra alatt elvégeztem.

Remélem az állkapocstörés nem miatta van.

2010. márc. 31. 16:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A férjedet egy pilanat alatt egyenesbe raknám.

A én párom sioha nem mondana ilyet, de ha igen, akkor megmutatnám merre lakik az anyukája.

2010. márc. 31. 16:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Foghúzás miatt van a törés.
2010. márc. 31. 17:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

én mindig úgy éreztem, semmi az amit csinálok. a férjem meg rendszeresen annyit mond erre, h egy hétig ne takarítsak, ne főzzek, ne mossak...és akkor meglátom, h mégis van értelme az én munkámnak is.

nagyon nehéz időben végezni az ebéddel, ha ott a pici( tudom, mert a kicsim mellett a mosogatás sem egyszerű, 4 alkalommal abba kell hagyni...)

és vajon hogy nézne ki a lakás, ha nem mosnád le az ablakokat, ajtókat, wc-t, fürdőt, nem vasalnál, nem viselnéd jó kedvvel apát és a gyerekeket...és még sorolhatnám.

gyanítom, egy kezemen össze tudnám számolni, ebből mit vállal magára a férjed.

de szerintem ezt hiába magyarázod neki, mert azok közé tartozik, akik el lettek kényeztetve, mert az anyuci mindent megcsinált helyettük. sajnálom, h nincs segítőkészebb és megértőbb férjed.

2010. márc. 31. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerek mellett(még úgy is,hogy az egyik már nagy)miért lennél haszontalan.Ő mindent észbentart és megcsinál?

Csináljon végig 1 napot a 2 kisebb gyerekkel,reggeltől estig...Én megtenném...

2010. márc. 31. 17:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Megtenném, de a babát szopiztatni kell, nem mehetek el hoszobb időre otthonról?
2010. márc. 31. 17:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgasd magad ezen, mert nincs igaza! Ha neki kéne velük lennie egy napot, majd megtudná, hogy milyen nehéz is! Melyik fogadat húzták ki úgy, hogy ez lett a vége? Kész agyrém! Ilyenkor inkább segítenie kellene a párodnak, nem pedig ok nélkül vádaskodni.
2010. márc. 31. 17:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ő miben is hasznos?ja mert keresi a pénzt oké és még mit is csinál?nem értem miután szültél neki 3 gyermeket mért is vagy haszontalan. a világ leghasznosabb dolgát csinálod minden nap. hát jó lenne ha egyszer ő csinálna mindent otthon rá jönne mennyire is hasznos vagy.
2010. márc. 31. 18:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy szar napja bolt, de akkor is bunkóság ilyet mondani. Ha előfordulgat többször, akkor hagyd ott egy napra egyedül három gyerekkel és a házimunkával. (Majd ha a kicsit már nem kell szoptatni, vagy vidd őt magaddal.) Azt hiszem NAGYON hamar belátja majd, hogy mennyire egy elkényeztetett palimadár...

f/20

2010. márc. 31. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!