Haszontalan vagyok szerintetek?
A férjed egy b.rom,bocsánat.
Nekem elejétől iszonyú alvó volt a babám, volt hogy 2 napba telt mire elpakoltam amit máskor 1 óra alatt elvégeztem.
Remélem az állkapocstörés nem miatta van.
A férjedet egy pilanat alatt egyenesbe raknám.
A én párom sioha nem mondana ilyet, de ha igen, akkor megmutatnám merre lakik az anyukája.
én mindig úgy éreztem, semmi az amit csinálok. a férjem meg rendszeresen annyit mond erre, h egy hétig ne takarítsak, ne főzzek, ne mossak...és akkor meglátom, h mégis van értelme az én munkámnak is.
nagyon nehéz időben végezni az ebéddel, ha ott a pici( tudom, mert a kicsim mellett a mosogatás sem egyszerű, 4 alkalommal abba kell hagyni...)
és vajon hogy nézne ki a lakás, ha nem mosnád le az ablakokat, ajtókat, wc-t, fürdőt, nem vasalnál, nem viselnéd jó kedvvel apát és a gyerekeket...és még sorolhatnám.
gyanítom, egy kezemen össze tudnám számolni, ebből mit vállal magára a férjed.
de szerintem ezt hiába magyarázod neki, mert azok közé tartozik, akik el lettek kényeztetve, mert az anyuci mindent megcsinált helyettük. sajnálom, h nincs segítőkészebb és megértőbb férjed.
3 gyerek mellett(még úgy is,hogy az egyik már nagy)miért lennél haszontalan.Ő mindent észbentart és megcsinál?
Csináljon végig 1 napot a 2 kisebb gyerekkel,reggeltől estig...Én megtenném...
Lehet, hogy szar napja bolt, de akkor is bunkóság ilyet mondani. Ha előfordulgat többször, akkor hagyd ott egy napra egyedül három gyerekkel és a házimunkával. (Majd ha a kicsit már nem kell szoptatni, vagy vidd őt magaddal.) Azt hiszem NAGYON hamar belátja majd, hogy mennyire egy elkényeztetett palimadár...
f/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!