Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bence nevű babát ismersz?...

Bence nevű babát ismersz? Mennyit?

Figyelt kérdés
Csak mert egyfolytában azt hallom, hogy elcsépelt a neve egyetlen kisfiamnak, és minden oviban 5 van belőle. Nálunk egy sincs.
2010. márc. 31. 14:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én kettőt ismerek, de az igaz, hogy rengeteg Bence van. A 2009ben született babák közt a Bence nevet adták lgetöbben. És ez már így van jópár éve, ha megnézed a statisztikát. Bence vezet a fiúnevek, Anna a lánynevek között.
2010. márc. 31. 15:06
 12/21 anonim ***** válasza:
Én nem ismerek egy Bencét sem de ha nekem fiam lessz így fogják hívni,mert tetszik ez a név nem foglalkozom ki mit mond,nem az alapján kell választani, hogy melyik névből van több vagy kevesebb,hanem amelyik tetszik nektek,a lányaim meg Ketrin és Petra ezekből is van egy pár talán a Ketrinből kevesebb!Meg legalább tudod,hogy sok embernek tetszik azért van ennyi Bence!
2010. márc. 31. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

6 éves kor alatt 11 Bence és 9 Barnabás van az ismerőseim gyerekei között. Hát elég zavaros nekem, mikor róluk beszélünk. Pl. Múltkor kerti összejövetelen nálunk volt 4 Bence és 3 Barnabás. Hát nem tudtam, hogy most ki kivel van. Mintha más név nem is lenne.

De ha a ti környezetetekben nincs, akkor ott nem elcsépelt.

Pl. az én lányom Zsófia, nem ismerek egy Zsófi nevű kislányt sem, mégis azt mondják, hogy sok van belőle :-)

2010. márc. 31. 15:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én 17 hónapos kisfiamat is Bencének hívják. Körülöttünk nincs más Bence nevű baba. De van, hogy Bencének, Bencinek becézik a Benedeket, vagy Beninek a Benjámint.
2010. márc. 31. 15:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem éret, ha tetszik a név, mit érdekel, hány Bence van. Egyébként a fiam Bence Márk, igaz ő már 10 éves.

Pá év múlva meg a kimondhatatlan ősi magyar neű gyerekekkel lesznkek tel az óvodák.

Nekem az a véleményem, hogy egy szülő olyan nevet adjon a gyerekének, ami neki tetszik és kész.

2010. márc. 31. 16:55
 16/21 anonim ***** válasza:

En 4-et ismerek.

Az en kisfiamat Eriknek hivjak allitolag ebbol is sok van de mi pont azert is adtuk mert egy Erik sincs a kornyezetunkbe.

Ne erdekeljen semmi ha ez a nev tetszik.

Es en is ugy gondolom mint az elottem szolo,hogy egy par ev mulva meg az osmagyar nevekbol lehet majd Dunat rekeszteni.

2010. márc. 31. 17:17
 17/21 anonim ***** válasza:
2 Bencét ismerek, de mindkettő felnőtt
2010. márc. 31. 19:09
 18/21 anonim ***** válasza:
1 év alatt 5 Bencét ismerek, és mind a rokonságban van. Na, van is kavarodás nagy családi összejöveteleken...
2010. márc. 31. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a bölcsiben van asszem 3. De ők ugye már 2-3 évesek.
2010. márc. 31. 21:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Én egy iskolás Bencét ismerek :)
2010. ápr. 1. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!